2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 277455 بازدید | 2359 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من شیردهی شب هم نداشته باشم باید تا چهار پنج صبح بیدار بمونم چون شوهرم بیداره. هرشب واقعا کشش ...

بی خوابی خیلی سخته. والا منم اصلا طاقت کم‌خوابی ندارم. لاقل روزا که بچه می‌خوابه شمام بخواب...اینجوری که خیلی طفلکی هستی

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

اسی اکثرا تو خونه چه فعالیتی داری؟ فکر و خیالت چطوره؟ میزان خوابت در شبانه روز چطوره؟

اکثر کارای خونه رو من انجام نمیدم 

ناهار و شام میپزم شاید مثلا دو وعده بپزم یه وعده نه 

فکر و خیالم فقط بچه 

۴ ۵ ساعت بیشتر نمیشه 

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

بخدا قسم به جون یدونه بچم هر روز ارزوی مرگ میکنم و فقط از آینده ی پسرم میترسم زندگی من هیچی برای حسا ...

کاش می‌تونستم باهات حرف بزنم بگم چه آدم هایی دیدم . یا زندگی منو میدیدی چی میگفتی 

رابطه میخواد بخواد . از این بهتره که مثل من دو ماهه باردار باشی شوهر آب خونه بندازتت بیرون . کسی هم حامی نباشه برات

یا اجازه نده با یه دونه از فامیلات ارتباط داشته باشی

من از وقتی ازدواج کردم یه مسافرت ندیدم

هر چی خریدم با ترس خریدم پوشیدم 

برای خرجی باید التماس کنم 

اختلاف سنی هم ده سال داریم 

لباس پوشیدنش هم دوست ندارم . اخلاقش رو اعصابم 

ولی میخوام بهم محبت کنه و فقط دعوا راه نندازه 

عقلتو به کار بنداز بشین زندگی کن

زوری هم شده بخند 

تو خلوتت فحش بده اصلا 

عزیزم همین کارو میکنم سیر سیر می‌شه ماشالا شکمو هر چی میخوره بعدش شیر مادر هم باید بخوره مشکلم اینه ...

ماشاالله بهش

نوش جونش باشه

البته درست میگی، منم شنیدم بچه های که فقط شیر مادر میخورن وابسته میشن، شبا هم بیدار میشن برا شیر.

برا من دیگه بچه هام از ۵ ۶ ماه به بعد شیر مادر نخوردن، شیرخشکی بودن.

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!

قبلا سابقه اقدام به خودکشی یا افکار خودکشی داشتی؟

افکارش گاهی 

اما بخاطر پسرم هرگز این کار نمیکنم 

بهم احتیاج داره 

کاش می‌تونستم باهات حرف بزنم بگم چه آدم هایی دیدم . یا زندگی منو میدیدی چی میگفتی رابطه میخواد بخواد ...

بمیرم واست