2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 196619 بازدید | 2360 پست
مرد ۱۲ سال بزرگتر بره به جهنم. خوبه خیانت کنه در عوض خانم بتونه طلاق بگیره

دوازده سال چیزی نیست  طلاق بگیره بره  با کی چرا طلاق بگیره مگه مریضه وقتی همسرش دوستش داره درد خیانتم نچشیده شیره رو خودش میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از شوهرم ناراضیمخانواده ش بدجور جورشو میکشن

خب عزیزم باید طلاق بگیری. تو سنی نداری خودتو مچل یه پیرمرد کردی که حتی حاضره با زور باهات رابطه برقرار کنه. تو که سنی نداری. چرا خودتو حروم یه آدم بی چشم و رو و هول کردی.

من نایپیک رو نخوندم ولی به این هم فکر کن که مثلادشوهرت از داشتن رابطه با شما متنفر باشه .چی فکر میکنی درموردش ...پس حق با شما نیست .و اینکه شما باید درمان بشی ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

اره ب فکر خودش

ببخشید یعنی خواسته های نامتعارف و دردناک واسه شما؟؟؟چون این مهمه ها ،اگه ایناست که باید حلش کنید ولی اگه نه رابطه ی زناشویی نرمال ولی پرتعداد، که اکثر اقایون اینطور هستن که خانوما هم مشکلی ندارن معمولا

خب عزیزم باید طلاق بگیری. تو سنی نداری خودتو مچل یه پیرمرد کردی که حتی حاضره با زور باهات رابطه برقر ...

عزیزم شما خودت متاهلی؟ بچه داری؟؟ داری با حرفات کاری میکنی این خانم زندگی خودش و بچه اش رو خراب کنه، اگه خودت از مردی کینه داری نباید به دیگران هم این حس رو بدی، زندگی بچه بازی نیست اون بچه ای که وارد زندگی اینا شده یه مادر قوی و محکم میخواد نه یه مادری که با بچه بازی گند بزنه بهزندگی و آینده

ببخشید یعنی خواسته های نامتعارف و دردناک واسه شما؟؟؟چون این مهمه ها ،اگه ایناست که باید حلش کنید ولی ...

نامتعارف نه ولی خیلی اذیت میشم و درد میکشم 

نمیشه اینجا بگم میترسم ببندن تاپیک