2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 226235 بازدید | 2360 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر بچم خودمو سرگرم کردم دیگه حرف طلاق نمیزنم ولی قطعا نمیتونم هر شب باهاش رابطه داشته باشم مثل ق ...

دقیقا درکت میکنم هیچ کس تا تو این شرایط نباشه نمیتونه درک کنه 

همسر منم هر شب ازم رابطه میخواد و هر شب تا پنج صبح باید بیداربمونم شبا چون بیداره و میگه به من چه که بچه داری باید مثل قبل باشی 

منم دارم کم کم سر میشم و حتی از رابطه بدم میاد دیگه حتی ازش از کاراش متنفرم 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
هیچ به ظاهر کار خوب داره پولم داره اما شبیه بابابزرگ هاساز اونا ک از این ایموجی ها استفاده میکنن😜😛 ...

فک کنم منظورتو بفهمم یعنی همش نصیحت میکنه؟

واینکه شیرین عقله حرف تو دهنش نمیمونه؟

تو داری از زیر مسئولیت زندگیت شونه خالی میکنی

تنها جوابت اینه ازدواجم دست من نبود 

بچه دار شدنم دست من نبود

اینا همش بهانس که بدون عذاب وجدان بتونی از عواقب انتخابت شونه خالی کنی و تقصیرارو بندازی کردن بقیه . 

الانم ترجیح میدی چشاتو‌ روی حقیقت ببندی و نقش یک قربانی رو بازی کنی و به قول خودت تسلیم سرنوشت بشی و مسئولیت خودتو از ریشه انکار کنی .

اسی شوهرت از نظر ظاهری چطوره؟خوشگل و خوشتیپ هست؟

متوسط 

نه 

باورت میشه تاحالا خوب نگاش نکردم؟

پسرم یدونه خال  کوچولو زیر زانو  و یدونه روی زیر بغلش داره 

مادرشوهرم میگفت مثل باباشه 

من نمیدونستم روی پاش خال داره

دقیقا درکت میکنم هیچ کس تا تو این شرایط نباشه نمیتونه درک کنه همسر منم هر شب ازم رابطه میخواد و هر ش ...

حالا شوهر من برعکس یادم نمیاد آخرین بار کی بود به روشم که میارم میگه میدونی شرایطمو 

همش سرکاره خستس نمیدونم توجیه خوبیه یا نه ولی کنار اومدم 

دوسش ندارم متنفرم ازش تو رابطه هیچکس نمیتونه درک کنه منو😭😭

خب طلاق بگیر برو 

آدم ها یک بار زندگی میکنن

نه خودت نه اون مجبور به این زندگی نیستی 

قبل بارداری باید می‌رفتی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
که وظیفه ی زن هست و همسرت نیاز به توجه داره و بچه برای ادم نمیمونه و پسرم اذیته

حق داره یا باهاش بیاز وزندگی کن زندگی درست وحسابی یا جمع کن برو بچه رم بسپر به مادرشوهرت چرا به شوهرت ظلم می کنی