2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 296456 بازدید | 2359 پست

کلا نمیخوای باور کنی زندگی مجردیت تموم شده فک میکنی هنوزم میتونی جدا شی چند سال دیگه خوشبخت بشی ولی اینجوری نیس واقعا از این ادم جدا شی میخوای بری کجا پیش همون خانواده ای که به قول خودت زجه زدی و دادنت به این ادم 

مسخره بازی رو تموم کن تو مادری 

چند سال دیگه اصلا سن بالا نمیبینیش علایق خودتم مثل همسرت میشه دیگه اختلاف سنیتون به چشم نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب خونه مادرشوهرم موندنی شدیم من خیلی با این تاپیک گریه کردم از حالت هام معلومه گریه کردم فکر میکن ...

به همسرت پیشنهاد بده که پیش مشاور بری عزیزم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
از خداشه

خوب برید پیش مشاور

چرا نمی خوای مشکلت حل شه؟

چرا تلاش نمیکنی؟

بچه تا الان کوچیکه نمی‌فهمه ، بزرگ که شد از چشماتون هم می‌فهمه چه به چیه ؟

بچه پدرو مادر شاد ، در کنار هم میخاد.

این که نشد زندگی

نباید ادم حرف خصوصی و ب مادرش بگه

احتمالا هزار بار بخودت گفته عین خیالت نبوده چیکار کنه! بره به مادر زنش بگه! رفته به مادرش گفته بلکه اون یه کاری کنه

شما بالاخره وارد زندگی شدی انقدرم برات راه بی برگشت بوده که بچه دار شدی میخوای چکار کنی انقدر پسش بزنی پس فردا یه زن بیاره بالا سرت بشی کلفت اون؟! اونموقع خیلی اوضاع خوب میشه؟! همه تو زندگیشوت بدبختی دارن من خودم یه شب سرمو بی دغدغه رو بالش نمیزارم از غصه خوابم نمیبره خودتو جمع کن بچسب به زندگیت فکر کردی همه قلبشون برای شوهرشون میتپه نه عزیزم زندگی واقعی با رمان و فیلمای کیدراما خیلی فرق میکنه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین