2777
2789
عنوان

کسی میدونه این آزمایشا چیه

63 بازدید | 5 پست

من باردارم آزمایش قند دادم ناشتا ۹۶ بود ۲ ساعت بعد صبحونه ۱۰۰ بود دکتر گفت ناشتات بالاس

این آزمایشارو نوشت دوباره باید انجام بدم تو نسخه اینارو نوشت

lab please

Hpdدو.Fbs ، wha,c

اون دو که بالا نوشتم رو 2 نوشته ها دکتر من الان نتونستم ۲ بنویسم به خاطر همون به حروف نوشتم

اینا چه آزمایشایین؟ 

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

نگرانم اینا چین

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بذار برات دقیق توضیح بدم که نسخه دکترت چی نوشته و منظورش چیه:

✳️ نوشته‌ی دکتر:

> lab please Hpd 2 FBS, WHA,C

به احتمال بسیار زیاد منظورش این بوده:

1. FBS (Fasting Blood Sugar) → قند خون ناشتا

🔹 یعنی باید حداقل ۸ ساعت ناشتا باشی (هیچ چیزی جز آب نخوری) بعد آزمایش بدی.

🔹 دکتر خواسته دوباره قند ناشتای دقیق‌تر بگیری چون قبلی کمی بالا بوده (۹۶ مرزی حساب میشه).

2. Hpd 2 → احتمالاً منظورش 2hr PP یا 2-hour postprandial هست.

🔹 یعنی قند دو ساعت بعد از غذا (یا صبحانه)

🔹 باید صبح ناشتا بری، اول FBS بدی، بعد صبحانه بخوری (مثل همیشه یا طبق توصیه آزمایشگاه) و دقیقاً ۲ ساعت بعد، دوباره خون بدن برای قند بگیرن.

3. WHA, C → به احتمال زیاد منظورش HbA1C بوده.

🔹 این آزمایش میانگین قند خونت رو در سه ماه گذشته نشون میده.

🔹 کمک می‌کنه بفهمن آیا قند خونت در کل دوران اخیر بالا بوده یا فقط یه بار عدد بالا دیده شده.

---

📋 خلاصه:

FBS: قند ناشتا

2hr PP (Hpd 2): قند دو ساعت بعد از غذا

HbA1C: میانگین قند سه‌ماهه

این سه‌تا رو معمولاً برای بررسی دیابت بارداری می‌نویسن تا مطمئن شن مشکلی وجود نداره.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بذار برات دقیق توضیح بدم که نسخه دکترت چی نوشته و منظورش چیه:✳️ نوشته‌ی دکتر:> lab please Hpd 2 F ...

مرسی عشقم واقعا دستت درد نکنه  آزمایش ادرار ننوشته؟

نه عزیزم ننوشته قربونت

مرسی مهربونم