2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی خیلی بد شانسه

175 بازدید | 10 پست

یعنی ممکنه طلسمی چیزی باشه؟ آخه حیفه اون بدشانس باشه خوشگل و مهربون دریغ از یه جو شانس

اون از خاستگار اش در حد چوپان و کارگر

الان تو خیابون بره یکی یکیو بکشه میندازن گردن این

یعنی باور نمیکنین اگه بگم چقد بدشانس، الان پا میشه بره بانک میبینه اصلا بانک بسته است جمع شده کلا، دلم براش میسوزه خیلی غصشو میخورم

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

ن خیلیم بدشانس نیست 

همین که از خواهر شانس اورده خودش خیلیه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من همینجوریه،،،،ازدواج کرد شوهرش واقعا بدجنس و بده اصلا تو فامیل ما همه دخترا شورای خوب گیرشون اومد فقط خواهر بدبخت من اینجوری شد ،،،هر روز مشکل دارن ،،، از بچه هم درست حسابی شانس نیاورد

خواهر من همینجوریه،،،،ازدواج کرد شوهرش واقعا بدجنس و بده اصلا تو فامیل ما همه دخترا شورای خوب گیرشون ...

بخدا خواهرم چندتا رفیق داره یا دخترای فامیل هیچکی از هیج لحاظ به گرد پاش نمیرسه اما اونا چه شوهرهایی کردن اونوقت خواهر من یه نفر در پیت اونم بعد مدتها میاد خاستگاری، خواستگارم زیاد نداره حیلی عجیبه

خواستگاراش که بستگی به شرایط خانوادگی داره ،و اینکه گاهی پیش میاد ادم بدشانسی بیاره درک میکنم ادم کن ...

از لحاظ خانواده هیچی کم نداریم از همه لحاظ سر 

میگم خواهرم همه چی تموم اما بدون شانس