2777
2789
عنوان

بچه ها وسواس فکریه چیه نمیدونم چ مرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این همون وسواس فکری یا همون OCD عه، برو پیش روانپزشک وگرنه بدتر میشه . به مدت قرص آسنترا بخوری ...

من باردارم گلم اون یکی آخری ک گفتی یعنی چی نفهمیدم میترسم برا بچه قرص بخورم 

من باردارم گلم اون یکی آخری ک گفتی یعنی چی نفهمیدم میترسم برا بچه قرص بخورم

قرص رو روانپزشک میده اگه صلاح بدونه، داروی وسواس فکری اغلب همین قرص آسنترا و سرترالینه. اره بابا اگه نری دنبالش بدتر هم میشی، وسواس فکری لعنتی همینه، خیلی بی منطقت می‌کنه . 

دور از جون دیووونه ک نمیکنه ن؟

نه بابا این چه حرفیه . منم داشتم، مثلا رو ظاهر حساس میشی یا رو حرف دیگران و ... گاهی عملی هم میشه، دستات زیاد میشوری مثلا ، یا بعضیا شک میکنن درست وضو گرفتن یا رکعت چندم بودن و ...

قبل اینکه شدید بشه یا به مرحله وسواس عملی برسه برو دکتر. من یک سالی سرترالین خوردم ۹۰ درصد بهتر شدم. مال منم ظاهری بود 

نه بابا این چه حرفیه . منم داشتم، مثلا رو ظاهر حساس میشی یا رو حرف دیگران و ... گاهی عملی هم میشه، د ...

هی خواهر من همه جور وسواس داشتم این دیگ نوبره ت بارداری این طوری شدم 

خب همه از طریق چشم خودشون دنیا رو میبینن هیچکس با چشم کسی دنیا رو نمی‌بینه 

همه با دست خودشون پای خودشون کار میکنن کسی با اعضای بدن کسی دیگه کار نمیکنه 

و واقعا توی دنیا تنهاییم و فقط خدارو داریم همیشه و بقیه برای همدردی هستن کاری دیگه دستشون بر نمیاد 

واقعیت هارو بپذیر انکار نکن تا دست از سرت برداره 

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!💔

خب همه از طریق چشم خودشون دنیا رو میبینن هیچکس با چشم کسی دنیا رو نمی‌بینه همه با دست خودشون پای خود ...

درسته ولی این حس عجیب بودن اذیتم می‌کنه دعا کن این حس برام عادی بشه