2777
2789
عنوان

تو تایپک قبلیم فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 48 پست
فکر کنم گل دوست داری کسی برات نمیخره 🤣 گل عزیز است غنیمت شمریدش صحبت حافظم گل دوست داره قربونش بر ...

بگم جریان چیه؟ازت حس خوب گرفتم 

به بقیه نگفتم از چی دلم پره میخوام به تو بگم اگه بخوای

به دردش بخوری_ به درت نخور _بدردش بخوری_ بدرد نخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای جدی😀برعکس من شوهرم برا چندتا مناسبت برام گل خرید اونقدر ناراحت شدم وبغض کردم که هرچی خواستم خود ...

برا همین میگم آدما با هم متفاوتند..ببین من آنقدر گل دوست دارم که گاهی پسر کوچیکمم بی دلیل به باباش میگه یه گل برا مامان بخریم خوشحال بشه..اینجا یه مرکز فروش گل هست که دسته ای گل میفروشه هر وقت میریم اونجا غیر ممکنه که به دسته گل نگیریم دیگه بستگی به بودجمون حالا هر نوعی

چرا با خوراکی با بودن کنار خانوادهبا احترامبا نماز با قرآن خوندنبا بازیبا دورهمی با پینگ پنگ با شوخی ...

کسی که نمی‌تونه با تفاوت‌ها کنار بیاد و مودبانه حرف بزنه، نه فقط شادی دیگران براش بی‌معنیه، بلکه ارزش زیبایی‌های ساده مثل گل رو هم نمی‌فهمه. دنیا پر از سلایق و تجربه‌های مختلفه و انتظار اینکه همه مثل تو فکر کنن فقط نشونه‌ی محدود بودن دیدته. حقیقت اینه که تو حتی بلد نیستی مودبانه صحبت کنی و وقتی اینو نمی‌فهمی، هیچ جوابی باقی نمی‌مونه

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

خوب؟

تولدمه یکی دونفر بجای کادو درست حسابی برام گل خریدن

بعد از اولش نسبت به گل حسی نداشتم

خواستم بنازمشون سطل آشغال بعد تولد مادرم گفت بده من

دیگه گذاشتیمشون ظرف آب

برا همین میگم آدما با هم متفاوتند..ببین من آنقدر گل دوست دارم که گاهی پسر کوچیکمم بی دلیل به باباش م ...

وای خدا چه جالب من اصلا نمیتونم درکتون کنم😅😅😅😅دوستی دارم پر تو خونش انواع باکس گل که شوهرش خریده اینقده دوسشون داره بعد من همون لحظه داذم حساب میکنم با پولشون چیا میتونست بخره ببین الحمدلله اوضاعمون خوبه کم وکسری نداریم ولی دیگه اینجوریم از نظرم پولو حیف کردنه🥴😁

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

کسی که نمی‌تونه با تفاوت‌ها کنار بیاد و مودبانه حرف بزنه، نه فقط شادی دیگران براش بی‌معنیه، بلکه ارز ...

اعصابم خورد کردن اگه چیزی گفتم به دل نگیر من اینجور ادمی نیستم

روز خوش سلامت باشی💐🥲

چرا با خوراکی با بودن کنار خانوادهبا احترامبا نماز با قرآن خوندنبا بازیبا دورهمی با پینگ پنگ با شوخی ...

عزیزم چرا بدت میاد چه طرز برخورده من بالاتر گفتم دقیقا مثل شما کسی بجا کادو گل میخره انگار از پشت بهم خنجر زده🤣🤣🤣ولی خوب منو شما اینجوری هستیم بقیه گل دوست دارن ابن دیگه جبهه گرفتن نداره خوشبحالشون که با یه چیز کوچیک خوشحال میشن این خیلی خوبه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

عزیزم چرا بدت میاد چه طرز برخورده من بالاتر گفتم دقیقا مثل شما کسی بجا کادو گل میخره انگار از پشت به ...

من الان دقیقا پشت جبهم کناره ارپیجیا بیا کمکم جعبه مهماتو بیاریم خشابم خالی شد😂😂