2777
2789
عنوان

دارو های روانپزشکی

137 بازدید | 20 پست

لطفا و لطفا اگه حس میکنید حالتون خوب نیست دارو بخورید

برید  پبش روانشناس 

‌و کمک بگیرید

اگه حس خودکشی دارید

اگه نگرانید ، اگه حس میکنید نبودتون بهتره اگه غمگین هستید کمک بگیرید 

اگه بابت دارو یا روانشناس چیزی ذهنتون درگیر کرده یا گاردی دارید بگید شاید بتونیم حلش کنیم مثلا مثل اینکه دارو ها اعتیاد آورده یا هرچی بدون قضاوت 

همه چی الان خیلی سخته

و خودمون باید به خودمون کمک کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اینکه خودتون رو بسپرین به روانپزشک مدتی روی خودتون روانکاوی کنین ببینید چی اذیتتون میکنه. اون ...

بله این درسته

اما کار روانشناسه و روانپزشکه بیشتر 

چون ما علمش رو نداریم

مثل اینکه قبل اینکه بریم دکتر خودمون تشخیص بدیم 

بله این درستهاما کار روانشناسه و روانپزشکه بیشتر چون ما علمش رو نداریممثل اینکه قبل اینکه بریم دکتر ...

نه من اصلا نگفتم کار دکترو بکنیم میگم هر کسی باید خودش رو خوب بشناسه. اینجوری راه درمان کوتاه میشه. من هیچ راه حلی رو جایگزین پزشک نمیکنم. باز هم میگم خودشناسی پایه درمانه. هیچکس نمیتونه به اندازه خودت به درونت نفوذ کنه. مشکل در لایه های زیرین روان ما قایم شده. 

نه من اصلا نگفتم کار دکترو بکنیم میگم هر کسی باید خودش رو خوب بشناسه. اینجوری راه درمان کوتاه میشه. ...

بله درسته

ولی خب بنظر من خودمون و روانشناس باید باهم در لایه های زیرین نفوذ کنیم چون شاید یوقتایی خودمون به تنهایی بیشتر گم بشیم

چشم ممنونماره میرماین جلسه رو کنسل کردم چون دیگه حوصلشو ندارم. راهکارا رو انجام نمیدم مشکل از خودمه

نه خب این مشکل از شما نیست

شاید یا با ایشون اصلا ارتباط نمیگیرید

یا با این شیوه ی درمانی ارتباط نمیگیرید

بهشون بگید که حوصله ندارید

بله درستهولی خب بنظر من خودمون و روانشناس باید باهم در لایه های زیرین نفوذ کنیم چون شاید یوقتایی خود ...

قبول دارم تا حدی. این به توانایی هر کسی برمیگرده. میزان کمک هر کسی از پزشک متفاوته.