2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عدس پلو با چی؟

باماست میخورن بچه هام 

توعدس پلو دارچین زعفرون وپیازداغ می ریزم کمی عرق هل وگلاب 

کشمش نمی ریزم چنان خوشمزه میشه دوست داری خالی بخوری 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من اگه یخچالم پر باشه اصلا گیج نمیشم مگه اینکه مواداولیه نداشته باشم

من همه چی دارم ولی دیگه تکراری شده بعد ما سرخ کردنی و فست فودی اصلا نمیخوریم خودم زخم معده دارم ماکارانی رب دار سرخ کردنی درست نمیکنم یه کم سر پرهیز غذایی اذیتم برا شوهرمو پسرمم چیزی درست کنم خودم نخورم اونا نمیخورن میگن چیزی درست کن خودتم بخوری 

من همه چی دارم ولی دیگه تکراری شده بعد ما سرخ کردنی و فست فودی اصلا نمیخوریم خودم زخم معده دارم ماکا ...

سرخ کردنی درست نکن منم سرخ نمیکنم یه روغن مایع رو یکماه مصرف میکنم کلا خیلی سالم خوار هستیم مثلا مرغ درست کن قیمه درست کن مواد دشو زیاد سرخ نکن

سرخ کردنی درست نکن منم سرخ نمیکنم یه روغن مایع رو یکماه مصرف میکنم کلا خیلی سالم خوار هستیم مثلا مرغ ...

مممنونم از پاسخگوییت عزیزم 

از آذر پارسال تا الان اصلا سرخکردنی درست نمیکنم رب کلا تعطیل فقط مامانم عصاره گوجه برام میگیره 

کار خوبی میکنید هیچ چیزی با ارزش تر از سلامتی نیست مخصوصا تو این دوره که نمیشه به مواد اولیه شرکتی اطمینان کرد