2777
2789
آره بابامن ۱۱ شروع میکنم

ساعتش مهم نیس مهم غذای گرم منکه تا10خوابم بعدم 1غذام اماده اس 😄

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما یعنی هیچی رو سرخ نمیکنید؟؟یه حرفایی میزنن بعضیا فقط الکی یه چیزی شنیدی و میگی..

منظورش سوخاری و ماهی واینا بود نه اینکه چیزی رو سرخ نکنی

خداییش منم تو این دوتا فصل تا میام چیزی سرخ کنم میبینم یکی داره عطسه و سرفه میکنه 

باید با شعله کم بپزه..زمان بیشتری میخواد جا بیافته خوشمزه بشه

دیگه اون خورشت نمیشه میشه آش خورشت 4ساعت کافی دخترجان😄

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

مگه مدرسه چه خبره مدرسه خودش بازاریه واسه خودش خخخخ

والا ماکارونی فلافل عدسی انواع بستنی وآبمیوه ودوغ دستبند وحتی گاهی تره باری میره میوه میفروشه بهشون میگم خوشبحالتونه لقمه وهمه چی هم میبرن

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
شما یعنی هیچی رو سرخ نمیکنید؟؟یه حرفایی میزنن بعضیا فقط الکی یه چیزی شنیدی و میگی..

ببین درسته مثلا مرغ سوخاری خییییلی خوشمزه میشه همه دوس دارن ولی اگه همین سینه‌مرغ خوراکشو بپزن ک‌ خیلی بهتر ..کلا معده سوپ و خورشت و مفیدتره ..یا مثلا ساندویچ ها ک محتویات سرخ کردنی هست همون نون ورم معده میاره ..من خودم پاییز و زمستون خیلی رعایت میکنم ..معده هرچی گرمتر تن سالمتره..

فکر کنم منظورشون  کتلت و سوخاری  و اینجور چیزاست

درست هم هست  بعضی بچه ها مستعده بدنشون به محض خوردن اینجور غذا ها  علائم سرماخوردگی شروع میشه خیلی هم شدید

شما تجربش رو نداری  پسر من اینجوری بود کلا تعطیل میکردم این غذاهارو