2777
2789
یه درصد هم فکر کنید یه نفر از سر ناچاری و بقا به این شغل رو میاره و داره تلاششو میکنه تا زندگیشو نجا ...

اخه پولی توش نیس که خودشو نجات بده

فقط قرض بالامیاره تو این شغل

اخه پولی توش نیس که خودشو نجات بدهفقط قرض بالامیاره تو این شغل

درسته

به اشتباه فکر میکنن قراره پول دربیارن خب

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای افرین بهت دقیقا با نقشه نزدیکه ادم میشن اون چی جواب داد؟ 🤣

گفت هه هه هههه من دیدم با روحیاتم سازگار نیست از اون شغل خارج شدم متاسفانه 

گفتم چ حیف، ماشین و ثروت زیادی رو از دست دادی

قشنگ من ب سخره گرفته بودمش دیگ🤣

گفت هه هه هههه من دیدم با روحیاتم سازگار نیست از اون شغل خارج شدم متاسفانه گفتم چ حیف، ماشین و ثروت ...

دمت گرم دلم خنک شد🤣🤣 دروغ میگه چون نتونسته کسیو خر کنه زیرمجموعه ش کسی نشده پرتش کردن بیرون

یه درصد هم فکر کنید یه نفر از سر ناچاری و بقا به این شغل رو میاره و داره تلاششو میکنه تا زندگیشو نجا ...

عزیزم تو این کار پولی نیست جز اینکه مجموعه مجبور  می کنه خرید کنند  ازش و باعث میشه بیشتر قرض بالا بیاری ،وقتی اصرار می کنند که بیا زیر مجموعه ما شو با این کارشون دارند یک نفر دیگه را هم تو چاه می اندازند.