2777
2789
عنوان

عفریته ای بنام جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 52 پست

من خودم وقتی ازیه فامیل خوشم نمی یاد که باهاش معاشرت کنم، اگه تلفن بزنه تلفنش رو جواب نمیدم بعداز چندساعت فقط یک پیام میدم و اگه دوست نداشته باشم بیان خانه ام، خانه شان نمی رم و خواستن بیان خانه ام، به صورت خیلی تابلو می پیچونم

ازآدم فوضول وجاسوس و حرف دربیار و حرف ببر و خبرچین خوشم نمی یاد، متاسفانه خیلی ها اینجوری اند

پشت سرم هم گفتن افاده ای است

خوب بگن 

بی خیال بابا

من فقط از زندگیم مواظبت  میکنم 

سرم توزندگی خودمه 

کاری هم به بقیه ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر جان با خنده و تو لفافه بهشون بگو که بخاطر شوهرم اومدیم دلتنگی برادربزرگترشو میکرد. هیچی هم نخور. بردار ولی نخور نهایت یه کوچولو چایی بخور بگو میل ندارم میوه برندار آجیل هم در حد دو سه تا دونه همونم نخور

زهد ریایی،جهل مقدس...
بعد یه مثال از بی احترامی هایی که میگی بزن

همش اه اه پیف پیف میکنه از قصد یجورایی که بگه راحت نیست اصلا، نمیگم گرم بگیره. ولی لیوانو میندازه زمین میشکنه بعد میگه از این انرژی که به خودم الان وارد شد اینطوری شد

سالی یکبار رو تحمل کن دیگه شوهرت دوست داره خونه داداشت بره

تحمل دروازه شیطان است 

اصلا تحمل نکن

قسمت تحمل زندگیت رو بزار برای ادمهای ارزشمند زندگیت مثل همسر مثل فرزند

اینها ارزشش رو ندارند وبیخودی ظرفیت تحمل ات رو پرمی کنند 

نرو اونجا اصلا

من اوایل اینقد ک میگفت بیا خونمون حیلی دوست داشتم رفت وامد کنم ولی همسرم اصلا موافق نبود ونیست میگفت نمیریم بعد ک یکبار تولد بچش ب اصرار من رفتیم فهمیدم ک همسرم چقد حق داشت تواین ۴ سال فقط یکبار رفتیم اونم پشیمون شدم بعد اونم هربارگفت بیاین اونجا همسرم ضایعش کرد اخرین بار ک باهاش بحثم کرد

شماهم باید همسرتوقانع کنی نرین وقتی دلش نمیخواد رفت وامدو چرامیرین اگ گوش نداد بگو خودت برو من نمیام

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

شما افغان هستنی؟!

آیدا یک اسم افغانی است؟؟؟

افغانی ها که پر رفت و آمد هستن استعداد جمعیت فرزندانشون مشخصه، عکس پروفایلم هم که خوبه

جریان اینکه نوشتی افغانی هستی چیه؟؟؟

خیر 

افغان چیه دیگه

این سوال رو از کجات درآوردی؟؟!

7 ماه از عید گذشته شما درگیر 7 ماه گذشته ایول کن بابا

نه بابا بنده خدا از الان نگران آینده است

منم یک مورد اینجوری برای عید دارم 

اتفاقا ازپاییز که میشه نگرانی ام شروع میشه

حس طبیعیه برخی خانومها

تحمل دروازه شیطان است اصلا تحمل نکنقسمت تحمل زندگیت رو بزار برای ادمهای ارزشمند زندگیت مثل همسر مثل ...

اتفاقا بر عکس تحمل و مهارت سازگاری باعث رشد و تکامل ما  میشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
آیدا یک اسم افغانی است؟؟؟افغانی ها که پر رفت و آمد هستن استعداد جمعیت فرزندانشون مشخصه، عکس پروفایلم ...

چه ربطی به اسم و پروفایل داره آخه؟ الان من گذاشتم دنیرا یعنی اروپایی هستم؟!😁

تایپ کردنت یجوریه فکر کردم افغان یا تاجیک باشی!

زهد ریایی،جهل مقدس...
اتفاقا بر عکس تحمل و مهارت سازگاری باعث رشد و تکامل ما میشه

چی؟؟

یعنی تحمل حماقت های یک جاری باعث رشد وکامل ما میشه؟؟؟

مامان من یه پیره زن ۷۰ ساله است هنوز اسم جاری اش وآزارهاش می یاد ازدوران جوانی اش، گوشه چشمش یه قطره اشک می یاد

میگه خیلی ازچروک های صورتش به خاطر تحمل اونه

کدوم تکامل 

اشتباه شما می گید

اون تحمل که به تکامل میرسه چیز دیگری است!!!!

چه ربطی به اسم و پروفایل داره آخه؟ الان من گذاشتم دنیرا یعنی اروپایی هستم؟!😁تایپ کردنت یجوریه فکر ک ...

نمیدونم والله 

افغانوتاجیک رو بافرهنگشون آشنا نیستم 

شما آشناترین مثل اینکه

نمیدونم

تجربه اش رو نداشتم 

چی؟؟یعنی تحمل حماقت های یک جاری باعث رشد وکامل ما میشه؟؟؟مامان من یه پیره زن ۷۰ ساله است هنوز اسم جا ...

بله دقیقا اینکه یاد بگیری به جای حذف اعضای خانواده یا دوستات باهاشون تعامل درست داشته باشی یه مهارت و تکامله چون تو هر عدم سازگاری دو طرف مقصرن نهدفقط یکیشون و اگر اینو یاد نگیری دوباره و دوباره تکرار میشه برات

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش