2777
2789
عنوان

خیلی سخته حامله باشی بچه کوچک هم داشته باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 31 پست
منم همش خوابم میاد دیروز یکم سرم گذاشتم بخوابم از بس خواب داشتم درجا خوابم برد همش بیدارم میکرد بدتر ...

راس میگییی من دخترم مدرسه قبل شیفت برگردون بود.این مدرسه ی دم صبح..خوذمم باردارم همش میخام اون اماده کنم و بیدار کنم .حالم از مدرسه بهم میخوره ی وقت میگم کاش نفرستمض خوابم میاااد😭

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

از من به شما نصیحت نذار کار خونه بشه برات اولویت فردا بچه ات یکم بزرگتر بشه شیطون تر میشه بیشتر خرابکاری میکنه بیشتر میریزه کثیف میکنه میشکنه تازه بعد دوتا بشن بدتر انگار میخواهی بری درمقابل دو نفر 

عزیزم خوب کاری کردی دوتا پشت سر هم آوردی سخت هست ولی با هم بزرگ میشن دوست میشن همراهن بعد دیگه دومی وابسته ات نیست و بهت نمیچسبه و با اولی بازی میکنه

شما هم بهتره استراحت کنی اولویت اول خودتی 

کی الان  کار خونه رو انجام میده شما حالا فکر کن خسته کلافه بیمار هم بشی بدتر 

پس با بچه ات مقابله نکن سخت نگیر تموم میشه بعد میشینی میبینی چه اندازه اشتباه کردی سخت گرفتی

غذا سالم و مقوی بخور استراحت والا وقتی فرسوده بشی کسی نیست تشکر کنه تازه میگن میخواستی مواظب باشی خودتوخواستی 

واقعا خونه شلخته با بچه نشونه بچه ی سالمه 

ناهار هم غذاهای سخت نذار خودتم حساسی بهتره بذاری تو زودپز بپزه 

منم بچه کوچیک دارم و باردارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.