2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره از فکرش💔

149 بازدید | 13 پست

یکی بدجوری به دلم نشسته من اونو دیدم و میشناسم ولی اون نه 

اما شرایط اش هست ک برم ببینه منو و...

اما خودم از هرجایی ک اون هست کنار کشیدم و رفتم

شبا از فکرش خوابم نمیبره صبحا توی خواب و بیداری ک از خواب بیدار میشم اولین چیزی ک یادم میفته اونه

بعضی وقتا توی خواب انگار تصویرش رو توی رویا میبینم

حس و حال عجیبیه 

میدونم با کسی نیستش..

خیلی عذاب میکشم اصلا آرامش ندارم

انگار عمق وجودم داره میسوزه...😭

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر عجیب چطور نشناخته عاشق میشید؟؟و آنقدر به این حس و حالت پرو بال میدی.تو ذهنت انقد تصویر سازی ...

عشق اسمش روش‌های از روی منطق نیست

برای همینه داستان ازش ساختن افسانه شده

اینکه بشناسی عاشق بشی ک عشق نیست انتخابه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

عشق اسمش روش‌های از روی منطق نیستبرای همینه داستان ازش ساختن افسانه شدهاینکه بشناسی عاشق بشی ک عشق ن ...

حرف قشنگی زدی  ولی گاهی اوقات عاشق میشی بعد ک با چیزای جدیدی ازش روبرو میشی یا بدیاشو میبینی اما بازم انتخابش میکنی اینم عشقه ک انتخاب توش دخیله . 

اتفاقا انتخاب نقش مهمی تو عشق داره .

قطعا سنت بالا ۲۳نمیتونه باشه

یجوری فاز برمی‌دارید انگار خودتون تابحال تجربه نکردید

و براتون پیش نیومده

حرف قشنگی زدی ولی گاهی اوقات عاشق میشی بعد ک با چیزای جدیدی ازش روبرو میشی یا بدیاشو میبینی اما باز ...

دیگه فعلا دلم رفته کار بع اونجا نکشیده 

یجوری فاز برمی‌دارید انگار خودتون تابحال تجربه نکردیدو براتون پیش نیومده

15سالمه و عاشق شدم و میدونم که از روی حسای کسشر نوجونی نیست و طرف هم منو دوست داره و خیلی جاها بهم ثابت کرده نه با گل خریدن و این چرت و پرت ها با اتفاقای خیلی عجیب ولی میترسم هنوز به مامانم بگم

15سالمه و عاشق شدم و میدونم که از روی حسای کسشر نوجونی نیست و طرف هم منو دوست داره و خیلی جاها بهم ث ...

اون سن خیلی سن کمیه و حساسه مراقب باش عزیزم ایشالله هرچی خیره پیش بیاد برات عزیزم❤️