banooye_emarat مدیر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1026 عنوان ایفون 17قیمت کردم 280میلیون بود😑😑😑 | مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 35 پست اینایی که میخرن معلومه خیلی پولدارن که یهو این همه میدن گوشی خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی 1404/08/04 | 04:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banooye_emarat مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1026 واقعاً فخر فروشی تاکجا؟نمیگه یه نفر مقایسه می کنه😶🌫️حالا استارتر از کجا متوجه شدید فامیلید؟ از تاریخ عقد و عروسی و اسم ها تاریخ تولداشونتاریخ فوت مادرشوهرش و نحوه فوتشو اینکه الان که دارن جدا میشن هروز تاپیک میزنه چیکار کنم شوهرم راضی شه بچه بیاریم خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10654 از تاریخ عقد و عروسی و اسم ها تاریخ تولداشونتاریخ فوت مادرشوهرش و نحوه فوتشو اینکه الان که دارن جدا ... بعد استارتر اون شما را نمیشناسه درسته؟دیگه می ترسم اینجا فعالیت کنم😂😶🌫️ آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
banooye_emarat مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1026 بعد استارتر اون شما را نمیشناسه درسته؟دیگه می ترسم اینجا فعالیت کنم😂😶🌫️ خیر خدا نکنه بشناسه😂😂 خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی
yasamanbanooooooooo عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 10654 خیر خدا نکنه بشناسه😂😂 استارتر برو تو تاپیک هاش راهنمایی اش کن😁 آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
banooye_emarat مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1026 استارتر برو تو تاپیک هاش راهنمایی اش کن😁 😂😂😂 خدایا شکر گزارتم برای بچم و شکرگزارتم که دیگه هیچوقت بهم بچه نمیدی
a_se_man عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 401 وقتی سری جدید آیفون میاد اولین کسی که میخره از صنف آرایشگراس