کسایی که قبلا تجربه طلاق رو داشتن یا در شرف طلاقن... سوالم اینه که داشتن وکیل کمکی میکنه در این جریان یا فقط پول اضافیه و بهتره بزارم مراحل عادی قانونیش طی بشه.؟؟؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تجربه طلاق یکی از نزدیکانو داشتم.برا گرفتن طلاق ومهریه وکیل گرفت .ولی خودش خیلی خیلی بیشتر از وکیل دنبال کاراش بود.کلا داغون شد.الانم همه مراحلو بیشتر از یه وکیل میدونه
در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
منم یکی از نزدیکانم که اقا هست خانومش برای مهریه و طلاق وکیل گرفت . اما دادگاه تمکین رو باخت و مجبور شد طلاق توافقی کنه و جالبه که من تو مراحل دادگاهشون میدیدم وکیل خیلی کم کاری میکرد . یعنی نکاتی که میتونست برعلیه اقا استفاده کنه و مدرک کنه رو بی توجهی میکرد .