2777
2789
عنوان

دارم از معده درد میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسید باشه میگه معده ام میسوزه یا ترش میکنه، میگه درد میکنه سنگینه

منم یساله اینجورم گلودرد دارم فک میکردم  سرماخوردم ، سوزش معده هم نداشتم .رفتم دکتر ،گفت شب ک میخوابی اسید معدت میاد بالا گلوتو میسوزونه .دیگه فعلا تنها چارم اینه ک نیم خیز بخوابم وقتی کامل دراز میکشم باز گلودرد میگیرم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

یک راه دیگه میگم ارومت میکنه دست چپت رو ماساژ بده 

این شکلی که میگم از انگشت شصت به طرف مچ دستت 

محکم ماساژ بده 

شصت ب طرف مچ دستت 

ب صورت خط منحنی 

فعلا امضا ندارم
منم یساله اینجورم گلودرد دارم فک میکردم سرماخوردم ، سوزش معده هم نداشتم .رفتم دکتر ،گفت شب ک میخواب ...

چه سخته اینطوری

نمیشه که همش نیم خیز باشی

بازم دکتر برو شاید چاره داشته باشه

الان نشستمچون خم میشم یا دراز میکشم بدتر میشه

اره باید تکیه بدی .حتی برا خواب  با شیب ملایم بخوابی  .اگه میتونی برو تو  هوای تازه یکم حالت بهتر بشه 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

باشه مرسی عزیزم

در خدمتم مهربانو 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

منم یساله اینجورم گلودرد دارم فک میکردم سرماخوردم ، سوزش معده هم نداشتم .رفتم دکتر ،گفت شب ک میخواب ...

من اسید معده ام بالا بود، یکی گفت شیر کم چرب بخور، واقعا اثر داشت، هروقت میزد بالا نصف استکان شیر کم چرب میخوردم عالی بود

البته مال من از بارداری بود