2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خانوادتون کسی این اخلاقو داره که بهش توجه کنی اما اصلا هیچ توجهی بهت نکنه؟,مثلا تو و مامانت تو و ...

نه اتفاقا خانوادم خیلی بهم اهمیت میدن و دوسم دارن هم پدر هم مادر و هم برادرام بهم توجه میکنن زورم میگیره فقط اونی که من میخوامش منو نمیخواد و بهم توجه نمیکنه💔

اره بابا عقل ندارن درک کننمنم 3 سال میشه نتونستم فراموش کنم

چون تو این دوره زمونه فقط بخاطر منفعتشون میرن با کسی عشق رو باور ندارن اما منی که بخاطر خودش دوستش دارم و بهش وفادارم این دوری و حسرت نصیبم شده خیلی بی لیاقته

خوتوبهش نزدیک کن دیدی واقعابهت حسی نداره فراموشش کن عزیزم اینطوری خودت ازدست میری

خودمو بهش نزدیک کردم سه سال باهم در ارتباط بودیم اخرشم ولم کرد بعد هزار بار قهر و اشتی کردناش 

نه اتفاقا خانوادم خیلی بهم اهمیت میدن و دوسم دارن هم پدر هم مادر و هم برادرام بهم توجه میکنن زورم می ...

خب رفتار پدر و مادرت با خودشون چه شکلیه

مثلا مادرت توجه بخواد پدرت بی میلی کنه یا برعکس