2777
2789
بفرما اسیایشون خانوم گل مهر عزیز گفتنگل مخر جان رو خیلی ساله میشناسم بیشتر از ۱۰ سالهگل مخر بچم کلاس ...

نمی دونم والا .پسر ها خیلی تنها نمی مونن دختر ها بیش تر از تنهایی رنج می برن 

واقعا ۴۲سالته من فکر میکردم هنوز ۲۰ سالته 😅

جونن

ن دیگه الان ۴۳ ام سال بیش ۴۲ بودم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه حرف هاتون قبول دارم ولی خوب 9یه موقع خدا سرطان می ده آدم تسلیمه .الان پن واسطه حیات کس دیگه شدم ...

خدایی که برات فرزند خواسته قطعا نگهدار و نگهبان هم براش گذاشته 

تو فکر نباش بخواد نگه میداره  خدای نکرده هم نخواد میگیره 

ان شاءالله خدا براتون خوبی و عمر با عزت با سلامتی و شادی و عقل زیاد برای شما و خانوادتون و فرزند جدیدتون رقم بزنه 

عاقبت بخیر باشید در کنار هم تا ۱۲۰ سال 

دیگه برو بخواب مامان خانم مهربون 

البته با لبخند وحس خوب و یه الهی شکر از ته دل تا بزنی دهن شیطون رو سرویس کنی 

خانم ها یه سوال کسی که بین ۳۲ تا ۳۷ بچه می یاره خیلی تفاوت نداره

نه نداره تا ۵۰ سالگیم نداره 😅

زن داداشم هفته پیش هم سن شماس زایمان کرد دختر دومشو 

چقدرم ذوق و شوق داره 

اصرار که شمام بیارین خیلی خوبه

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

خدایی که برات فرزند خواسته قطعا نگهدار و نگهبان هم براش گذاشته تو فکر نباش بخواد نگه میداره خدای نک ...

دعا کن برام می گم که الان باید برم سزارین شم ترس افتاده تو جونم  می ترسم دوسش نداشته باشم 

اسی التماس دعا دارم

خواهش میکنم دعاکن زندگیم درست بشه ۲تا بچه دارم چند ماه اواره خونه مردم شدم.دعا کن بریم میش شوهرم

شوهرم شغل خوبی داشت قبلا ولی الان پیک موتوری شده  ولی همونم بهش سرویس زباد نمیدن بعًی روزها حتی هزاری در نمیاره

من یادمه داشتم میرفتم سمت اتاق عمل فقط نی نی سایتای رو دعا میکردم بخدای احد و واحد 

شمام بیزحمت این لطباو در حق  منو بچه هام بکن شاید نفست حق بود خدا معجزه ایی کرد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دعا کن برام می گم که الان باید برم سزارین شم ترس افتاده تو جونم می ترسم دوسش نداشته باشم

با وضو حتما بری اتاق عمل

همه چی درست میشه کاش پاشی ۵صفحه قران بخونی بفدری دلت اروم میشه