2777
2789
عنوان

تاحالا شده اتفاق عجیبی براتون بیفته من چند وقته

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 25 پست
فکر و ذهنت خیلی درگیره یه مدت؟استرس و اینام داری؟

اصلا کلا همزمان با این اتفاقا زندگی برام سخت شده همه کارام گره توشه و زندگی برام افتضاح سخت شده نمی‌دونم بهم ربطی دارن یا نه

اخه ربطی به خونه نداره بیرون از خونه ام ی چیزی انگار دنبالمه حضورشو میفهمم حتی بارها از تو خواب بخاط ...

وبلاگ دایی ابراهیم گوگل بزن میاره بخون جن عاشق داری احتمالا

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ربطی به خونه نداره بیرون از خونه ام ی چیزی انگار دنبالمه حضورشو میفهمم حتی بارها از تو خواب بخاط ...

ببین من اوایل ازدواجم خیلی چیزا می‌دیدم اصلا جوری که فکر میکردم همه اینارو میبینن و دیگه  وحشتناک شده بود هر روز یه چیز تازه من با چشام می‌دیدم اما بعداً فهمیدم یه دعای سنگین واسم نوشتن و پای اینا تو زندگیم باز شده بود

فکر کنم به خونه و سنگینی خونه هم مربوطهشاید کسی توی اون خونه برات دعا و طلسم گذاشتهمن که سر در نمیار ...

زیاد به این چیزا اعتقادی ندارم ولی همزمان با این اتفاق زندگی برام سخت شده همه کارام گره میفته کارم خوابیده و آنقدر زندگی سختی پیدا کردم ک خدا میدونه 

ببین من اوایل ازدواجم خیلی چیزا می‌دیدم اصلا جوری که فکر میکردم همه اینارو میبینن و دیگه وحشتناک شد ...

لعنت بهشون بخدا اتفاقا همزمان با با این اتفاقا زندگی برام سخت شده کارم خوابیده 

غسل با آیه 33 سوره الرحمن

« یا معشر الجن و الانس.. 

روز چهارشنبه

هفتاد بار بخون روی کاسه آب چینی

بعد از هربار خوندن فوت کنید ب آب

تشت زیرپا باشه

آب نره تو فاضلاب

باقیمانده آب رو بریزید جای پاک

تو باغچه یا جایی ک پا روش نره

غسل باطل سحر هست

من انجام دادم قبلا 

خیلی بهتر شد شرایط و سبک شدم

لعنت بهشون بخدا اتفاقا همزمان با با این اتفاقا زندگی برام سخت شده کارم خوابیده

اینایی که تو میگی وحشتناک نیست من با اینکه همسرم خونه بود بازم با چشم واضح میدیم البته بازم به شکل همسرم اما از پشت و بغل میدیدم تو خوایم خیلی اذیتم میکردن

من همینجوریشم میترسم ترسناک نیست؟جن عاشق چیه دیگه؟

عزیزم ترسناکه ولی خب حالا برات پیش اومده باید دربارش اطلاعات بدست بیاری تابتونی حلش کنی دیگه

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست