2777
2789
عنوان

تو عرض یک روز خونه ام رو فروختم

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 23 پست

منم دیروز فروختم ۴سال بود داشتم از دست همسایه عذاااااااب میکشیدم انشاالله ب حق امام زمان کسی گیر همسایه بد نیوفته

واقعآ سخته پیرت میکنه!

منکه موهام جوگندمی شده😔

اما خدا رو هزااااااااااراااااااان بار شکر الحمداالله راحت شدم ۱ماه دیگه باید تخلیه کنم.

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خونم همین بود 

انرژیش بشدت منفی بود

به گدایی افتاده بودیم بسکه بی برکت بود

زیر قیمت دادم اجاره اومدم کلی پول گذاشتم روش و اجاره کردم و مستاجر شدم

مستاجری شرف داره به خونه بی برکت و انرژی منفی

منم دیروز فروختم ۴سال بود داشتم از دست همسایه عذاااااااب میکشیدم انشاالله ب حق امام زمان کسی گیر همس ...

اون اخرین اذیتی که منو کردن تا ساعت 5 صبح نشستم زار زار گریه کردم فکم از شدت ناراحتی قفل شده بود و میلرزید 

تا اذان صبح حالم خراب بود خدا رو قسم دادم اگر عدالتی داری نشونم بده 

نباید بی جواب بذاری 

الهی جز جگر بگیره اون زن ..

یکسال تمام براش خار و بار خریدم تا خرخره تو بدهی بودن نتمو باز میکردم رمزشو داده بودم با اینترنت من وب گردی میکردن 

اخرش گفت تو خونه ی تو جن رفته بدنم !

تمام محبتام رو اینطور جواب داد من دوتا بچه کوچیک دارم هر کی میاد تو خونه ام بوی زندگیی رو میفهمه 

این حرفش منو نابود کرد

خانوم صرع داشت داروهاشو نمیخخورد به جای علم از جهل کمک گرفت!دعانویس گفته بود جن رفته بدنت 

اینو انداخت گردن من !

الان دوروزه دنبال خونه میگردم 

الان تونستم بخرم که هیچ نتونستم میرم اجاره 

بقول شما گاهی مستاجر بودن صصد شرف داره به داشتن همچین خونه ای

منم خونم همین بود انرژیش بشدت منفی بودبه گدایی افتاده بودیم بسکه بی برکت بودزیر قیمت دادم اجاره اومد ...

دقیقا من از روزی که این خونه رو خریدم هر شب خواب میدیدم که سقف خونه ام قبرستانه و قبر ادمای جوانه ...

حتی تاپیکامم مونده از اون موقع از خانوما کمک میخواستم ...

این خونه سرتاسر بدبختی بود برام

دقیقا من از روزی که این خونه رو خریدم هر شب خواب میدیدم که سقف خونه ام قبرستانه و قبر ادمای جوانه .. ...

بله دقیقا همینطوره

منم خواب دیدم فرش خونم سوخته زدم‌تعبیر گفت برداشته شدن برکت از اون ملک 

اون اخرین اذیتی که منو کردن تا ساعت 5 صبح نشستم زار زار گریه کردم فکم از شدت ناراحتی قفل شده بود و م ...

انشالله پیدا میکنی حتمآ سعی کن بخری حتی کوچیک 

من همسایه ام سگ داره که روز بروز پیشرفت میکنه و صداش میاد۴سال بود گرفتارم کرده بود،دخترم ۶ماهه بود رفتم گفتم ترسیدم شیرم خشک شده حیوون رو اروم کن صداش نیاد قبول نکرد گفت این نبوده که نبوده، و خیلی اذیت های دیگه که نمیشه گفت،ینی فقط وفقط خدا باید ادم رو نجات بده! عاااجز شده بودم حالا امروزم خریدار دوباره اومد دید اگه پشیمون نشه خوبه میگفت صدای سگه چقد بلنده!

،الان اگه خدا بخواد میخوام ویلایی بخرم راحت بشم،اپارتمان هم ادم بد پیدا میشه خیلی خیلی حواست جمع باشه برای بار دوم گرفتار ادم بد نشی عزیزم💓

یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚