2777
2789

لطفا احساسی تصمیم نگیرید یه بچه شش ماهه دارم.

شوهرم اصلا منو ادم حساب نمیکنه . اصلا منو تو جریان کاراش قرار نمیده ‌

تمام غرور و اعتماد به نفسم ازم گرفته

فقط پدر و مادرش میشناسه . از مادرش مثل چی میترسه

هر موقع دعوا میکنیم خانوادش منو مقصر میکنن و مادرش میگه تو باید منو تو جریان کارای پسرم قرار بدی . میگه باید همه چیز بهم بگی و تو خودت حق نداری بهش چیزی بگی . 

دو سال عروسی کردم اما حتی یه خونه هم برام رهن نکرده .

یکسال پیش مادرشوهرم و یک سال هم پیش پدرم زندگی کردم . چند ساعت پیش که دعوا کردیم بچم نمیداد بخوابونم و بهش شیر بدم . دلم کباب شد . سالی یه جوراب هم برام نمیخره .

دیروز عصر گفتم من و این بچه رو ببر یکم بگردون تا حال و هوای این بچه عوض بشه . میگه تو برا خودتی الکی بچه رو ننداز وسط . میگه همیشه دنبال گشتنی . در حالی که من فقط تو خونه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی رو ازم گرفته ... دیروز ظهر که میخواستم غذا درست کنم گفت با مادرم تماس بگیر ببینم چطوری غذا درست کنی . حتی اختیار غذا درست کردنم ندارم ...

بخدا فقط یارانه بهم میده . اونم صدتا حرف میزنه که این پولا رو چیکار میکنی و حق من و این بچه رو میخوری

بچه ننه بودن الویت زندگی نبودن اهمیت ندادن خسیس بودن مستقل نبودن از نظر مالی هم که ضعیف که بقول خودت هم رهن نکردی یعنی از این نظر هم حرفی برای گفتن نداره بنظر خودت منطقی بودن با همچنین آدمی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

منم دست کمی ازت ندارم مردا بد شدن اکثرن همینن

چطوری تحمل میکنی؟ من نابود شدم . اصلا حوصله بچمم ندارم . مثل برده ها شدم . حتی اختیار بچمم ازم گرفتن . هر چی میگن مجبورم انجام بدم 

طلاق. 

اگ میبینی شرایطش رو داری

. شرایطش چیه؟ 

شرایطش اینه ک دلت هوای بچتو نکنه دادنش ک ببرش رو چشمت بزار 

اگ ندادن چ بهتر خودتو ازین زندگی نجات بده مجبور نیسی تحمل کمی هر آدمی یکبار حق زندگی داره. 2_اگ میتونی با حرف مردم کنار بیای پس فردا نیفتی گوشه خونه افسردگی بگیری بالاخره تو ن اولیش هستی ن آخریش. سوم اینکه کار برا خودت دستو پا کنی مستقل باشی دستت تو جیب خودت باشه. و چهارم اینکه بری خونه بابات زندانی بشی چون میدونی ک آدم مطلقه بعدش هرجایی نمیتونه رفتو آدم بکنه یا ممکنه خونوادت گیر بدن ک نرو 

نمی‌خوام به زندگی تون جهت بدم اما حسی که گرفتم کم کاری هر دو طرف زندگی به این مرحله رسونده 

نمیشه حق به جانب نظر داد و یک طرف فقط مقصر دونست 

اگه امیدی داری بمون و ریشه یابی کن و اصولی با مشورت با تراپیست حل کن