2777
2789
عنوان

با این شرایط تو این زندگی میمونید یا طلا میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری تحمل میکنی؟ من نابود شدم . اصلا حوصله بچمم ندارم . مثل برده ها شدم . حتی اختیار بچمم ازم گرفتن ...

اولا خیلی باهاش می‌جنگیدم حالا پذیرفتم ک دارم با ی مریض روحی زندگی میکنم از خیلی کاراش چشم پوشی میکنم بیشتر با نماز وقرآن خودمو آروم میکنم چون افسردگیم داشت شدید میشد بخاطر بچم باید بسازم کوتاه بیام .گناه داره بخاطر من از باباش دور بشه . اونم یکمی بهتر شده از وقتی زیاد بحث نمیکنم اما فوق العاده زورش میاد خرجم کنه . البته اگ چشم نخوره برای بچش یابای خوبیه .خوب که. نه عالی . اما برای من ...

اولا خیلی باهاش می‌جنگیدم حالا پذیرفتم ک دارم با ی مریض روحی زندگی میکنم از خیلی کاراش چشم پوشی میکن ...

اینم همینجوریه . عرق میخوره . چشماش هیزه .. به شدت مامانیه .. اما بچمون خیلی دوست داره