2777
2789
عنوان

صبح برم پیش نامزدم از دلش در بیارم

263 بازدید | 27 پست

خانما لطفا کمکم  کنین دلسوزانه  غروبی من پیله کردم به نامزدم اخه هر پنج دقیقه انلاین بود واتساپ حرصم در امد کارشم با گوشی نیست واقعا تو مخم رفته اخرم بهش گفتم چرا همش تو واتساپ انلایتی گفت که من قرار نیست بع تو جواب پس بدم فلان باهم خیلی بحث کردیم تو چت اخرشم گفت من خسته بابا بزار فردا بحثو ادامه میدیم میخوام مال خودم باشم دیگ انلاین نشد تا چندبار زنگ زدم جوابمم نداد گفتم صبح میخوام بیام پیشت بازم جواب نداد گفتم من میامااا هیجی نگفت تو پیامک 

اینم بگم از سوال جواب هم بدشم میاد ک من ازش پرسیدم گفت مگ من میگم چرا همش تو گوشی انلانی

بنظرتون فردا صبح برم پیشش اخه فقط فردا میتونم بعدش برامون مهمون میاد اونم هیچی نگفت یعنی اره نه اینو میدونم برم همچی حل میشه دیگ عمرا بیاد سمتم خیلی زمان میبرع بنظرتون این جواب ندادنش یعنی ارع؟ خیلیم دوسش دارم و دارع

یکم سرسنگین رفتار کن ادامه بدی فکر میکنه کیه خودشو بالا میبره تورو پایین ن برو پیشش ن معذرت خواهی کن ن پیام نه زنگ بزار پیام زنگ زد با خوشرویی ج بده

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر من بودم

نه لزوما ‌‌‌‌‌‌خب ممکنه برا آدم شبهه ایجاد شه این چ طرز جواب دادنه ک من نمیپرسم تو هم نپرس! نامزدی دوره شناخت و جلب اعتماده نه خوشم نمیاد از سوال جواب!!!! 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

اینکه میبینی همش آنلاینه، و هزاران فکر و ذهنیت مسموم میاد سراغت خیلی بده، مردها و پسرها گاهی وقتها غرق دنیای مجازی و اینستاگرام و ...میشن، بد به دلت راه نده، گاهی وقتها شک و ظن ، سوئتفاهمی بیش نیست.