2777
2789
عنوان

من بازهم امروز از خانواده کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 34 پست
چون میخواستم با دوستام برم بیرون ولی پدرم اجازه نداد من هربار برای بیرون رفتن باید التماس کنم و کتک ...

عزیزم ‌‌‌‌....... نمیشد یه ساعتی بری که فکر کنه سرکار هستی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همونم

من از تاپیک داییت شما رو یادمه 😅 عزیزم 🫂🫂🫂

کاش می پیچوندی شون ..... اون یکی پیامم بهت گفتم.... راستی با دوست هات استخر هم میتونی قرار بذاری.... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شغل دارم کار خودمو دارم ولی به شدت کنترل میشم خیلی خسته شدم واقعا از زندگی بیزارم😞

آخه وقتی استقلال مالی داری ۳۰ سالتم هست چرا انقدر باید اذیت بشی....با همه اعضای خانواده اینطوره پدرت؟

عزیزم ‌‌‌‌....... نمیشد یه ساعتی بری که فکر کنه سرکار هستی ؟

نه چون شغلم آزاده بخدا خیلی کنترل میشم چندین بار پدرم میار سر میزنه ببینه هستم یا نه تعقیبم میکنن دردسری دارم

چون میخواستم با دوستام برم بیرون ولی پدرم اجازه نداد من هربار برای بیرون رفتن باید التماس کنم و کتک ...

خب نگو میخوای بری بیرون همه چی رو مجبور نیستی بگی واقعا تو روز هرجا میخوای برو

نه چون شغلم آزاده بخدا خیلی کنترل میشم چندین بار پدرم میار سر میزنه ببینه هستم یا نه تعقیبم میکنن در ...

پس شمام یه گشت ارشاد خونتون دارین

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...

شما میتونی از پدرت شکایت کنی، دختر بعد از ۲۵ سالگی می‌تونه تنهایی مسافرت شمال هم بره، قوانین رو مطالعه کنید.

پس برو از پیششون چشونه ؟؟

کلی پس انداز داشتم از شغل قبلیم ارایشگری بود همه رو جمع کردم وام گرفتم خودمو کردم زیر قرض و بدهی و مزون زدم ک اول کار مشخصی داشته باشم چون دست و گردن درد بدی داشتم گفتم پول جمع می‌کنم خونه میگیرم کارمم هنوز نگرفته تازه موندم زیر قرض چک قسط جای اینکه باری از دوشم بردارن باهام این رفتار میشه

نه چون شغلم آزاده بخدا خیلی کنترل میشم چندین بار پدرم میار سر میزنه ببینه هستم یا نه تعقیبم میکنن در ...

نمیدونم عزیزم پدرت چطوری هستن ولی کاش میتونستی باهاشون صحبت کنی

خودت یا کسی که روی پدرت تاثیر داره، کاش باهاش صحبت میکردین