چون میخواستم با دوستام برم بیرون ولی پدرم اجازه نداد من هربار برای بیرون رفتن باید التماس کنم و کتک ...
عزیزم ....... نمیشد یه ساعتی بری که فکر کنه سرکار هستی ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش می پیچوندی شون ..... اون یکی پیامم بهت گفتم.... راستی با دوست هات استخر هم میتونی قرار بذاری....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
کلی پس انداز داشتم از شغل قبلیم ارایشگری بود همه رو جمع کردم وام گرفتم خودمو کردم زیر قرض و بدهی و مزون زدم ک اول کار مشخصی داشته باشم چون دست و گردن درد بدی داشتم گفتم پول جمع میکنم خونه میگیرم کارمم هنوز نگرفته تازه موندم زیر قرض چک قسط جای اینکه باری از دوشم بردارن باهام این رفتار میشه
خودت یا کسی که روی پدرت تاثیر داره، کاش باهاش صحبت میکردین