2777
2789
عنوان

من زن دوم رونالدو هستم سوالی هست در خدمتم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 62 پست

دارم به سنت فکر میکنم میگم اگر بچه مدرسه ای باشی طبیعتاً الان باید خواب باشی اگر هجده به بالا باشی خب دخترا خیلی خودشون را دوست دارند یجورایی باکلاس و متین رفتار میکنند

همه چیز نمیگن خب چی میشه که یک دختر میاد تو سایت میگه من زن رونالدو هستم من زن هوتن شکیبا هستم من زن فلان سلبریتی هستم موضوع بی مزه ای هست جالب نیست حتی برای سرگرمی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو خوبه دیگه خوش بحالت این پایین پاییناکه اصن اکسیژن نیست 😂😂

میدونستم اکسیژن اون پایینا نیست 

به رونالدو میگم اکسیژن خیرات کنه

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

دارم به سنت فکر میکنم میگم اگر بچه مدرسه ای باشی طبیعتاً الان باید خواب باشی اگر هجده به بالا باشی خ ...

🤣🤣🤣نبابا ۲۱ سالمه 

حوصلم سررفته کاربران هم بامزه اند😅

🤣🤣🤣نبابا ۲۱ سالمه حوصلم سررفته کاربران هم بامزه اند😅

ماشاالله بزرگ هم هستی 😍

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌هاش با رحم اجاره‌ای آوردهدوتا کم داشتن گفتن اینم بگیریم دوتا بزاد برامون

🤣🤣🤣🤣وای خدا 

ولی جدی بنظرت رونالدو می‌تونه درکنار جورجینا دوست دختر یا زن دیگه ای داشته یاشه؟