2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا آخرای امسال یا سال بعدبیشتر سنتی میبینم و شوهر آیندت خیلی آدم خوبیه و دوست داره مشخصات همسرت زیاد ...

@گلی1404سلام عزیزم حس می کنید من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟کجا باهاش آشنا میشم؟مرسی عزیزم

یا آخرای امسال یا سال بعدبیشتر سنتی میبینم و شوهر آیندت خیلی آدم خوبیه و دوست داره مشخصات همسرت زیاد ...

عزیزم میشه منم بگی ازدواج من کیه؟در مورد همسر چی میبینی چجور شخصیتی داره؟

عزیزم میشه لطف کنی برای منم بگی ایا ازالا تاپایان دی ماه ایااشنایی ورفتن توی رابطه برام میبینی یان ...

نمیدونم چه ماهی ولی بین آذر تا تیر سال بعد با یک فرد آشنا میشی اونم نزدیکت میشه 

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

حست راجب ازدواجم چیه

ازدواجت خیلی نزدیکه 

شما هم وسواس فکری داری 

فکر میکنی کسی که بهش علاق داری از دست میدی ولی شما از دستش نمیدی

فقط صبر کن

قوی باش تا کسی شکستت نده….نجیب باش تا کسی تحقیرت نکنه…و خودت باش تا کسی فراموشت نکنه….!🍃🌱

من چند وقت دیگه ازدواج می کنم

بین سال 1405 از فروردین تا 1407.

شما الان باید خودتو قوی کنی و رشد کنی خسته ای و زیاد فکر میکنی 

سعی کن فقط از زندگی ات لذت ببرید و خوشحال باشید

بین سال 1405 از فروردین تا 1407.شما الان باید خودتو قوی کنی و رشد کنی خسته ای و زیاد فکر میکنی سعی ک ...

عزیزم جواب همه رو دادی جز من 

میشه مال منم بگی 

حسش چیه بهم الان

کی پیام میده

دلتنگمه؟

میخواد برگردیم؟

و بنظرت چند سالگی ازدواج میکنم

عزیزم منو نگفتی حسش چیه بهم و کی پیام میده

شما هم مثل اون دختر که حسم بهش گفتم 

بهت حسی داره ولی دودله و به حسش مطمئن نیس ترس داره که این حس واقعی نیس

بهش زمان بده و صبر کن