2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 142333 بازدید | 1776 پست

ذات آدمها با محبت زیادی و افراطی زده میشه، مخصوووووصا مردها بخاطر حس شکارچی بودنشون دوس دارن از اینکه ی زن دوسشون داره مطمئن نباشن تا برای ب دست آوردن دلش تلاااااش کنن و بخاطر این تلاش و جلب تایید زن  حس قدرت پیدا کنن، متاسفانه مردها از زنی ک ۲۴ ساعت دنبالشونه و نیاااااازمند نشون میده خودشو و مثل خدمتکار تمام وقت ، همممش آماده ی خدمت رسانیه ب شدت دلزده میشن و حس چندش پیدا میکنن، زن ضعیف ، آویزون، وابسته و محتاااااج براشون هیییییییچ جذابیت جنسی و شخصیتی نداره، تو هم احتمالا مثل ۹۰ درصد دخترای این جامعه مهرطلب هستی و مرد رو ناجی خودت میبینی ک ایییینجوری در رابطه ات با مرد غررررق شدی و هویت مستقلی برا خودت نداری، مردها معمولا وقتی از رفتار یک زن حس بدی میگیرن لام تا کام حرف نمیزنن و اجازه میدن ببینن اون زن خودش متوجه اشتباهش میشه یا نه ، مردا راهنمایی نمیکنن یک زنو ، و فقط وقتی از زن دلسرد و ناامید شدن و ب اندازه کافی دلزده شدن ، یک خداحافظی میکنن و درو پشت سرشون میبندن و میرن!  رابطه عاشقانه زمانی موفقه ک مرد توش بیشتر تلاش کنه، مرد بیشتر سرویس بده، مرد بیشتر ترس از دست دادن داشته باشه، و زن بسیار قدرتمند و شجاع و زیررررک باشه ، ک متاسفانه شما هیچکدومش نبودی و با خزعبلات پوچی ک در مورد عشق شنیدی داری رفتار میکنی و ذهن و احساس خودت رو برنامه ریزی میکنی، بهت پیشنهاد میکنم در کنار مشاوره رفتن ، کتاب زنان زیرک ، زنان مردان را از دست میدهند چرا، زنانی ک باگرگها میدوند ، افسانه کاریزما  رو مطالعه کن  و یوتیوب و پیج  آریناز آریانا رو دنبال کن و حرفاشو گوش کن و عمل کن، وابستگی بزرگترین بلاییه ک توش گرفتار میشی ، خودت رو نجات بده از این ضعف و وابستگی .

موفق باشی گلم💖💕🌺✨

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

میگفت ب عنوان شوهرت وظیفه ی خودم میدونستم برات تولدت و اینا

ببین منم دوسال تو جایگاه شوهرت بودم یعنی تقریبا ازدواجم زوری بود از توی عقد میخواستم جدا شم نذاشتن گفتن بعد ازدواج خوب میشی عاشقش میشی ولی همه تلاشمو کردم نشد اونم منو خیلی دوس داشت ولی تفاوت من میدونی چی بود من نمیتونستم باهاش رابطه برقرار کنم چون دوسش نداشتم دوروز با خودم کنار میومدم باهاش خوب بودم چندروز حالم بد میشد باهاش دعوا میکردم چون دوسش نداشتم کلا زندگیم زهرمار شده بود بعدش هم رفتم طلاق گرفتم حالا تو میگی شوهرت خیلی باهات خوب بوده مگه میشه کسی رو دوست نداشت و بوسیدش من نمیتونستم ببین یه مشکل دیگه وجود داره وگرنه ربطی به دوس داشتن نداره میفهمی چی میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونی ک اخه من چقدر اصرارش کردم گفتم تورو خدا بزار درستش کنیم گفتم من کنار تو آرامش دارم کنار تو ح ...

یچیزی بگم ؟

میدونم خیلی خیلی سخته ولی اگر یک درصد هم ممکن باشه دوست داشته باشه اگر بری میشه اگر بمونی یک عمر غذابه 

ولی بلاخره تو این دوسال وابسته شده اما چون با اون نگاه اولش وارد زندگی شده نمیتونه چیز دیگه ای حس کنه بذو خونه ی بابات با چسبیدن بهش بدتر از چشمش میافتی ولی تا قرون آخر مهرتو باید بده چون زندگی تو رو خراب کرده ولی من میگم اگر تا آخر طلاق بری خودش برمیگرده حسم میگه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
واقعاااا خب نگفت جدا بشیم بهت؟الان چطوره تو چیکار کردی

چرا میگفت جدا بشیم ولی من چون کسیو نداشتم مجبور بودم بمونم پیشش اما بعدش میگفت منظوری نداشتم فلان ولی بعد  دوباره تکرارش می‌کرد من کاری نکردم از اولش خوب بودم مشکل خود درگیری داشت

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
اره

سلام عزیزم راهکارهای بعضی از دوستان خیلی خوبه خودتو سنگین بگیر و باوقار رفتارکن بهش نچسب ،عزیزم برات ایه عسی الله روبهنیت اینکه عاشقت بشه هفت بار خوندم سوره مزمل رو بخون و یاودود رو هزار بار به شیر ینی بخون فوت کن بزار جایی که بخوره انشالله که عاشقت بشه دعا میکنم به آرامش وعشق دو طرفه برسی عزیزیزم

میگه به اصرار خونوادم اومدم بهم گفتن برین زیر یه سقف درست میشه ولی نشد

ما بر عکسیم .متاسفانه

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ببخشید شما مشاوره هستین؟چون یه مشاورم همینو ب من گفت گفت عشق لیلی و مجنون تو تاریخ بوده دنبالش نگردی ...

من چیزیکه دیدم عشق رویایی نه ولی یه کششی باید وجود داشته باشه دایی من با یه تا بچه بازم ته دلش زندایم. دوست نداره...اون علاقه و کشش فرق داره با عشق آتشین و اینا مردا وقتی نخوان راهی نداره تا من دیدم همین بوده

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
درست میشه؟تورو ب خدا برام دعا کنید نظرش عوض بشه

بعید

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
همدردیممن هم خانمم گفت هیچوقت دوست نداشتم و به اجبار خونوادم زنت شدم خونوادش هم گفتن بری زیر یه سقف ...

منم دقیقا 

هیچی دوساله جدا از هم زندگی میکنیم با اینکه دوستش دارم

امثال شما و همسر من گناه دارید