کدام دکتر زنان و زایمان در زنجان کارش عالیه برای ناباروری ممنون میشم همراهیم کنید من کل آزمایشاتم نرمال بود و علت توقف رشد جنین هام معلوم نشد میشه یه دکتر خوب بهم معرفی کنید لطفاً
نه چون اقدام نکردم واقعیتش ترسیدم و الان از اون سقط ۶ سال میگذره اما سال پیش خودم بدون رفتن دکتر اقد ...
من بعد سقط هفت ماهگی نازایی ثانویه گرفتم دکتر میرم باردار نمیشم شنیدم خیلیا بعد سقط تو ماه بالا تا چند سال نازایی میگیرن مامانم میگه روحت وابسته به بچته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه بار سال ۹۶ یا ۹۷ ،۱۰ ماه بعد اون که ۷ ماه باردار بودم کرده بود تو شکمم و یدونه هم سال ۱۴۰۳ که ...
چ عجیب حالا باز بنظرم تحت نظر دکتر باش وقتی مشکلی نیس انشالله ایندفعه خدا یه سالم و صالحشو بذاره تو دامنت
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من بعد سقط هفت ماهگی نازایی ثانویه گرفتم دکتر میرم باردار نمیشم شنیدم خیلیا بعد سقط تو ماه بالا تا چ ...
یعنی با دارو اینا هم حامله نشدی
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
من بعد سقط هفت ماهگی نازایی ثانویه گرفتم دکتر میرم باردار نمیشم شنیدم خیلیا بعد سقط تو ماه بالا تا چ ...
نمیدونم والا من خیلی طب سنتی رفتم اصلاح سبک کردم و همه جوره بدنمو تنظیم کردم برای بارداری اما خب سومی هم اینطور شد نمیدونم مشکل از کجاست یکی میگه دعا داری دعا بگیر در کل گیر کردم اساسی
باداروفولیکول دارم باردار نمیشم شوهرم که کلا سالمه خودم تنبلی جزئی دارم دارو استفاده میکنم گاهی سه یا چهار تا فولیکوله غالب دارم ولی باردار نشدم بعد یکی از دوستای همسرم گفت خانومتو دکتر نبر دوسه سال بگذره باردار میشه وخانواده منم همین موردو داشته چند نفرم همینطور تو مطب دیدم
آن شا الله با دعات عزیزم ❤️ به نظرت برم محترم حسینی یا نجمی بعد دبیری چطوره اون طب و جنین تخصصش
دبیری و هم شنیدم خوبه باز حالا مونده بخودت ینفر اینجا حسینی و بهم معرفی کرد من تجربه با اونو دارم حتی تو زایمانمم که سزارین بود خیلی راضی بودم اصلا به هیچ عنوان دردی نداشتم اصلنم حتی اندازه یه نخ جای بخیه ندارم
نمیدونم والا من خیلی طب سنتی رفتم اصلاح سبک کردم و همه جوره بدنمو تنظیم کردم برای بارداری اما خب سوم ...
راس میگن اگه اعتقاد داری یه دعام بگیر ضرر نداره