2777
2789
عنوان

سوال دارم سوال دارممممم

71 بازدید | 11 پست

من تازه اومدم خوابگاه ، اینجا دخترایی که باهم دوستن هی به هم میگن خاله ، به شوخی یعنی ، درحالی که معنی خوبی نمی‌ده ، خو اینا چرا اینجوری به هم میگن چه طنزی داره؟ یا مثلا واسه هم کامنت میزارن سارا جنگی ، سارا کماندو و... یعنی چی؟ 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوخی میکنن

خب برام سواله چه چیزش خنده داره؟

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

سارا کماندو و جنگی چیزی نیست،  ولی اگه نزدیک ترین دوستمم به شوخی خاله صدام کنه در بهترین حالت در همون لحظه تبدیل میشه به دوست سابق

نمیدونم چرا خیلی از دخترای الان دیگه شرف برای خودشون نداشتن

خودمم دهه هشتادم

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

اونا به هم میگن خاله شما چرا اذیتی اگه شخصیتی داری که ازین چیزا ناراحت میشی و بدت میاد باید خونه میگ ...

من درباره رفتار اونا سوال کردم شما چرا اذیت شدی ؟!

طبیعیه آدم دوست ندارم مدام مزخرف بشنوه ، چرا باید ذهن ادم به این حرفا عادت کنه؟ بعدم قاعدتا رفتار اشتباه باید کنار گذاشته بشه نه اینکه کسی به خاطر درست زندگی کردن مجبور به کناره گیری از جمع بشه ، ضمن اینکه پولم کجا بود😑

سارا کماندو و جنگی چیزی نیست، ولی اگه نزدیک ترین دوستمم به شوخی خاله صدام کنه در بهترین حالت در همو ...

من واقعا درکشون نمیکنم ، مثلا میگن جنگی و یه ساعت به این کلمه میخندن خب چیش خنده داره🤦🏻😅

من درباره رفتار اونا سوال کردم شما چرا اذیت شدی ؟!طبیعیه آدم دوست ندارم مدام مزخرف بشنوه ، چرا باید ...

اگه اونقدری دختر قوی نیستی که حرف اونا اذیتت نکنه خوابگاه برات جای مناسبی نیست 

چون با یه عالمه آدم که همشون تربیت و شخصیت و ذات متفاوتی دارن یه جا داری زندگی میکنی و باید خیلی صبر و تحمل داشته باشی 

من واقعا درکشون نمیکنم ، مثلا میگن جنگی و یه ساعت به این کلمه میخندن خب چیش خنده داره🤦🏻😅

مغرشون تاب داره. حواست باشه زیاد باهاشون صمیمی نشی

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

من درباره رفتار اونا سوال کردم شما چرا اذیت شدی ؟!طبیعیه آدم دوست ندارم مدام مزخرف بشنوه ، چرا باید ...

خب اونجا افراد با قومیت های متفاوت با شخصیت های متفاوت همه کنار همن نمیشه کنار اومد اگر مشکل مالی نداری خونه اجاره کن