2777
2789
عنوان

شوهرم با رفیقش میخواد بره مسافرت

178 بازدید | 22 پست

من چند ساله حسرت یه مسافرت کوچیک ب دلم مونده 

الان ۴ ماهه حدودا با یه پسره رفیق شده

همش پسره زنگ و بیرونن و اینور و اونور با همن .....

بخدا اگه من یه بار زنگش بزنم میگه کار دارم و دستم بنده و ....

دلم داره میترکه 

از طرفی میگم بره مسافرت شاید تصادف کرد مرد راحت شدم بخدا خسته شدم از کاراش

هستم ولی خستم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم با دوستت برو سفر این چن روز. چقد شوهرت عتیقه اس. احتمالا این پسره براش کیس رابطه جور میکنه. تک ...

خدا لعنتش کنه

بخدا خسته شده روح و روانم

پول ب من نمیده عزیزم

من خرج خودم و بچه هامم خودم میدم دستم تنگه

هستم ولی خستم❤

فردا صبح برو یه شکایت تنظیم کن و برا اینکه تو رو تحت فشار گذاشته تا مهریه رو ببخشی، ازش شکایت کن

آشنا تو دادگاه ها و مسئولین رده بالا زیاد داره

راحت زنگ میزنه با پارتی همه چیزو حل میکنه

هستم ولی خستم❤

خدا لعنتش کنهبخدا خسته شده روح و روانمپول ب من نمیده عزیزممن خرج خودم و بچه هامم خودم میدم دستم تنگه

عزمزمه تو که خرج بچه هاتم میدی پس از شوهر عتیقه سودی بهت نمیرسه. فعلا برو دادگاه درخواست نفقه بده. جدی بگیر عشقم.

آشنا تو دادگاه ها و مسئولین رده بالا زیاد دارهراحت زنگ میزنه با پارتی همه چیزو حل میکنه

بآور نکن زر زراشو.  برو شکایت کن.  برا اینکه تو رو بترسونه چرت و پرت گفته. زیاد دیدم ازین مردایی که ادعا میکنن همه جا آشنا دارن ولی پاش بیفته خودشون دستشون به جایی بند نیس.

شوهرت اگه با مسئولان رده بالا آشنایی داشت این همه سال بی پول نبود. آرزوهاشو واسه تو تعریف میکنه. معلومه قشنگ تونسته با روح و روانت بازی کنه و تو رو بترسونه. باید پا بذاری روی ترست. 

بعدم هیچ مسئول رده بالایی واسه نفقه شوهر به زن، خودشو قاطی بازی نمیکنه. 

عزمزمه تو که خرج بچه هاتم میدی پس از شوهر عتیقه سودی بهت نمیرسه. فعلا برو دادگاه درخواست نفقه بده. ج ...

منتظرم سند خونه درست شه(زنینش مال بنیاد مسکنه باید بخره تا سند بدن )

سه دنگ سند رو مجبورش کنم بزنه ب نامم بعد برم 

حداقل سرپناه باشه برا بچه هام

امیدوارم تا اونروز مریضی نگیرم با وجود این

هستم ولی خستم❤