2777
2789
عنوان

مشکلی که یکساله با داداشم داریم لطفاً همتون بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 18 پست
نمی‌دونم ولی منم شک کردم از حالت رفتارش این طرز عصبانتیش برام عادی نیس

ببین شاید گل بکشه. برای همین ازت پرسیدم. اصلا نفروشید زمین ها رو. داداش بزرگتر هم داری؟ ب زور ببریدش ازمایش ازش بگیرید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شاید گل بکشه. برای همین ازت پرسیدم. اصلا نفروشید زمین ها رو. داداش بزرگتر هم داری؟ ب زور ببریدش ...

نه من خودم دختر بزرگم کلا دوتا بچه تیم 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعله وقتیکه یکنفرم باردار میشه همه میگن به به پسر پسرتحویل بگیریدکجا تالا دیدین دختر پدرمادرشو کتک ب ...

بله دیدم دختر مادرشو کتک زده و از صدتا پسر بدتر خون پدر و مادرشو کرده تو شیشه همه چی به تربیت بستگی داره پسر میشناسم سرشو جلو پدر و مادرش بالا نمیاره پس چرت و پرت نگو تو تاپیک و ربط به جنسیت نده خودم پسرم دارم صد البته جوری بزرگش میکنم که احترام بزرگتر حالیش بشه و خودخواه و زیاده خواه نباشه ....

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40