دوستان داداشم ۲۳سالشه نه دانشگاه رفت نه سرخیو کاری موندگارت شد الآنم یکساله دعوا راه میندازه کتک میزند پدر مادرم و وسیله هارو میشکنه میگه باید پدرم زمینهای کشاورزی شو که تنها منبع اصلی درآمده بفروشه بده به اون با پولشون ماشین خرید و فروش کنه من متاهلم ولی وقتی میرم خونه پدرم آسایش ندارم منم اذیت میکنه به ذهنم اومده پدرم بره پیش یه مشاور خیلی خوب صحبت کنه به راهی بزاره جلوشون بنظر شما مشاور تاثیری داره برا این موضوع البته که داداش من خیلی لوس و پرو بار اومده و مادرم باعثشه هنوز هم قبول دارم نیس تربیتی غلطه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعله وقتیکه یکنفرم باردار میشه همه میگن به به پسر پسرتحویل بگیریدکجا تالا دیدین دختر پدرمادرشو کتک ب ...
بله دیدم دختر مادرشو کتک زده و از صدتا پسر بدتر خون پدر و مادرشو کرده تو شیشه همه چی به تربیت بستگی داره پسر میشناسم سرشو جلو پدر و مادرش بالا نمیاره پس چرت و پرت نگو تو تاپیک و ربط به جنسیت نده خودم پسرم دارم صد البته جوری بزرگش میکنم که احترام بزرگتر حالیش بشه و خودخواه و زیاده خواه نباشه ....