تنها_ماندم_بدون_تو مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7789 عنوان حس ششم هفتم هشتمم هرچی داری بیا رو کن | مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 407 پست 😁🙏یه چیزی بهم بگودرباره ام عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 1404/08/03 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قارامان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3413 میاد،سختشه بیاد حس میکنه اگه بیاد شاید تو قبولش نکنی یا غرورش بشکنهته دلش به اومدن فکر میکنهدو دله چیکار کنم زود بباد؟ میدونه دلتنگم دیگه طاقت ندارم.
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7167 بهار اره گلم ولی احتمالا وقتی برگرده تو چسبیدی به زندگیت و شاید نخوایش ممنونمممم عزیزمممم حدودا کی برمیگرده رو هم میگین ؟ ممنونممممم مهربون 🥹🩵✨️💐🫂 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... https://daigo.ir/secret/71667746367
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 عزیزم این دوستم اوا که درموردش پرسیدم که ارتباطم باهاش درست میشه یا نه اون چطور ادمیه کی میره تو راب ... درست میشه ولی عین قبل نهشاید یه سال دیگه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23971 نه عزیزم🥺ببخشید دوباره بگو،،خانواده خیلی فشار میارنسر این خواستگار،،ولی من ذوق ندارم از قیافشش خوشت نمیاد یا کارش یا میترسی؟کمی گفت و گو کن باهاش بدون گارد گرفتن اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
قارامان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3413 دو دله احتمال زیاد میادنمیدونم تو اون موقع انتخابت چیه من با دلو جان قبول میکنم ولی دارم از دلتنگی دیوونه میشم. چرا زود تر نمیاد😥
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16404 از قیافشش خوشت نمیاد یا کارش یا میترسی؟کمی گفت و گو کن باهاش بدون گارد گرفتن از قیافش زیاد خوشم نمیاد ،لباس پوشیدنش،،کلا تمایلخاصی بش ندارم
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 به حرف دلت گوش کنخودتو تو شرایط سخت نزار و کلا به اینکه قبلا ازدواج کردی توجه نکنبه نظرم خوبه رفتاراشو ملاک قرار بدهنمیتونم بفهمم واقعیتش یه حسی بهم میگه شاید اولاشه بهت نشون نمیده چیه یا واقعا دوستداره
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23971 کجا اشنا میشیم؟من به مهتا خیلی وابستم(نوزاده)اون بزرگ بشه چطور میشه؟رنگ لباسم شاده یا تیره؟ @zhinoooliiiii اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23971 از قیافش زیاد خوشم نمیاد ،لباس پوشیدنش،،کلا تمایلخاصی بش ندارم ولی اون پیگیرته درسته؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zeynabbano78 عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 332 قد کوتاه مو بلند سبزه لاغر فقط موبلند ولاغر درس بودسفید پوستو قدبلندمزمان ازدواحمومیگی
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 559 درست میشه ولی عین قبل نهشاید یه سال دیگه تو این مدت تو رابطه میره؟ منو فراموش نمیکنه تا یک سال دیگه؟ یا یادش میره کدوممون سال دیگه پیش قدم میشه
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 زمان ازدواجم کی ویژگیاش میگیط و م بهمدیگه برگشت دارن تقریبا سنتی یک تا 4 سال دیگهاره بر میگردن اگه م بخواد
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16404 به حرف دلت گوش کنخودتو تو شرایط سخت نزار و کلا به اینکه قبلا ازدواج کردی توجه نکنبه نظرم خوبه رفتارا ... با منی گلم؟من حس خاصی بش ندارم،،دوست دارماین بار با ذوق ازدواجکنم
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16404 ولی اون پیگیرته درسته؟ اره عزیزم،،گلم یعنی با ادم باب میلم آشنا نمیشم؟
zhinoooliiiii عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 374 کجا اشنا میشیم؟من به مهتا خیلی وابستم(نوزاده)اون بزرگ بشه چطور میشه؟رنگ لباسم شاده یا تیره؟ دوست خواهد داشت خیلی زیاد و احتمالا سعی کنه مهاجرت کنه پیش تو احتمالش خیلیییییییییییییی زیادهتیره ولی قبل این لباست یه لباس تقریبا شاد تنت بوده