من عید سفر رفتم ولی خب دوس دارم مثلا ماهی یه بار منو گردش ببره من که بابچه کوچیک نمیتونم برم بیرون تنها گواهینامه هم بس که عصبی ام نتونستم بگیرم هی رد شدم
تاحداقل خودم برم با ماشین بیرون
خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من عید سفر رفتم ولی خب دوس دارم مثلا ماهی یه بار منو گردش ببره من که بابچه کوچیک نمیتونم برم بیرون ت ...
سعی کن بگیری با دوستات بری نزار افسرده بشی دیگه این مشکل جامعه و گرونیه مردامون هر چی میدون باز خونه اول هستن انشاللله که وضعیت کارش درست شه سخت بی پولی
رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
پیدا کن ولی دوست خوب نه مجرد و زندگی خراب کن بدون دوست آدم مثل اینکه تنها یه جفت کفش داشته باشی چجور میشه کهنه و خاکی ولی دوست دل آدمو شاد میکنه و نو روحیه ات عوض میکنه البته اهلش
رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند
پیدا کن ولی دوست خوب نه مجرد و زندگی خراب کن بدون دوست آدم مثل اینکه تنها یه جفت کفش داشته باشی چجور ...
شوهرم خیلی غیرتیه
یه بار رفتم خونه دوستم بچه اش تازه دنیااومده بود گوشیمو گذاشتم سایلنت که بچش اذیت نشه
بعده 30مین گوشیمو چک کردم دیدم شوهرم 23بار بهم زنگ زده اخرم دیده ج نمیدم رفته بود پیش شوهر دوستم شماره دوستمو گرفته بود زنگ بزنه ببینه من سالمم یا تو اسانسور خفه ام کردن😁😁😁😁
خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری