2777
2789
عنوان

7مرد خطرناک برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 31 پست
باید میگفتی مجردها بیان بخونن از ماکه گذشت من شوهرم خیلی عالی و ایده ال و دلسوز و پشتمه و همه چی ت ...

شوهر منم تازگیا اینطوری شده دلم یه سفر خوب میخواد

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم تازگیا اینطوری شده دلم یه سفر خوب میخواد

من عید سفر رفتم ولی خب دوس دارم مثلا ماهی یه بار منو گردش ببره من که بابچه کوچیک نمیتونم برم بیرون تنها گواهینامه هم بس که عصبی ام نتونستم بگیرم هی رد شدم

تاحداقل خودم برم با ماشین بیرون

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
باید میگفتی مجردها بیان بخونن از ماکه گذشت من شوهرم خیلی عالی و ایده ال و دلسوز و پشتمه و همه چی ت ...

ای بابا چرا مردا اینجورین یکی ازینور بوم افتاده یکی ازونور شوهر من که تلاشی واسه آینده بچه ها و زندگی نمیکنه اصلا و فقط در زمان حال زندگی میکنه😭😭

دیگه روانیم کرده اعتماد بنفسم صفر شده...افسردگی گرفتم از کاراش تازه 

خدا انشالله اهلش کنه ولی باید صبور باشی عزیز دلم

ای بابا چرا مردا اینجورین یکی ازینور بوم افتاده یکی ازونور شوهر من که تلاشی واسه آینده بچه ها و زندگ ...

اخه من شوهرم خرداد پارسال 25%سوخت

اصن تا2سال نباید کار کنه

زخم بستر داره

قندبالاداره

به تغذیه اش اصلا نمیرسه 

خب منم ادمم دلم براش میسوزه

ولی میگه 6ماه موندم خونه افتادم عقب باید زیاد کارکنم جبران بشع

تفریح هم که صفر

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من عید سفر رفتم ولی خب دوس دارم مثلا ماهی یه بار منو گردش ببره من که بابچه کوچیک نمیتونم برم بیرون ت ...

سعی کن بگیری با دوستات بری نزار افسرده بشی دیگه این مشکل جامعه و گرونیه مردامون هر چی میدون باز خونه اول هستن انشاللله که وضعیت کارش درست شه سخت بی پولی

سعی کن بگیری با دوستات بری نزار افسرده بشی دیگه این مشکل جامعه و گرونیه مردامون هر چی میدون باز خونه ...

دوستی ندارمکه😧

الهی بحق پنجتن که سربراه شه

آمین قربون خدا برم انشالله خودش آدما نا اهل و اهل کنه کسی آه نکشه

دوستی ندارمکه😧

پیدا کن ولی دوست خوب نه مجرد و زندگی خراب کن بدون دوست آدم مثل اینکه تنها یه جفت کفش داشته باشی چجور میشه کهنه و خاکی ولی دوست دل آدمو شاد میکنه و نو روحیه ات عوض میکنه البته اهلش

پیدا کن ولی دوست خوب نه مجرد و زندگی خراب کن بدون دوست آدم مثل اینکه تنها یه جفت کفش داشته باشی چجور ...

شوهرم خیلی غیرتیه

یه بار رفتم خونه دوستم بچه اش تازه دنیااومده بود گوشیمو گذاشتم سایلنت که بچش اذیت نشه

بعده 30مین گوشیمو چک کردم دیدم شوهرم 23بار بهم زنگ زده اخرم دیده ج نمیدم رفته بود پیش شوهر دوستم شماره دوستمو گرفته بود زنگ بزنه ببینه من سالمم یا تو اسانسور خفه ام کردن😁😁😁😁

شوهرم خیلی غیرتیه یه بار رفتم خونه دوستم بچه اش تازه دنیااومده بود گوشیمو گذاشتم سایلنت که بچش اذیت ...

خخخخ از دوست داشتن ولی باز دوست خوبه

پیدا کن ولی دوست خوب نه مجرد و زندگی خراب کن بدون دوست آدم مثل اینکه تنها یه جفت کفش داشته باشی چجور ...

به مجرد و متاهلي نيست كه.

خيلي ها شوهر دارن و از خيليا خونه خراب كن تر هستن.