2777
2789

نمیخوام تهمت بزنم خدا بهتر میدونه ولی هدف اینه بگم زودباور نباشیم حس میکنم بعضی بازیگران برای دیده شدن شیوه ی بلاگرها رو پیش گرفتند و از این به بعد همینطور خبر ازدواج در حقیقت ازدواج صوری از بازیگران بیشتری خواهیم شنید 

این روزها ازدواج بازیگران ترند شده ممکنه خیلیاشون که مدتهاست نقش نگرفتند راه دیده شدن رو در ازدواج صوری و شو دیده باشند ولی در عمل ازدواجی نیست باز با هم همون دوست سابق اند و فقط خواستند هر دو دیده بشن با،زم خدا عالمه فقط دلم نمیخواد زودباور باشیم و آدمهای نون به نرخ روز خور تو دلشون بهمون بخندن

د

کاربری دست دو نفره

سلام راستش از نظرم اصلا قشنگ نیست آدم فضای شخصی و  خونه و زندگیش رو در فضای مجازی به نمایش بزاره ، اکثر زوجها بازیگری که زندگی پایدار تری دارن از این مسائل به دورن

این موضوعی که اشاره کردی در سریال فریبا به نمایش گذاشته بود و متاسفانه بعضی وقتا درسته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB