2777
2789

مامانم دچار فشار خون شده و دکتر ابتدا قرص لوزارتان ۲۵داده بود بعد این قرص تاثیر زیادی نمی زاشت و اکثر روزها فشارش چهارده بود دکتر یدونه دیگه قرصه رو اضافه کرد گفت صبح بخوره ولی الان دوروزه میخوره یدونه صبح یدونه شب ولی باز علایم سردرد و احساس فشار تو قلب داره مثلاً از ساعت هفت شب  اینا شروع میشه تا ساعت ده شب که دور بعدی رو بخوره، به دکترش گفتم میگه طبیعیه تا اثر دوتا قرص تو بدن ایجاد شه زمان می‌بره یک هفته اینا،،گفته فقط یک روز درمیون بگیرید فشار رو،، فشار سنجم تو خونه نداریم ببینیم چنده موقعی که اینجور میشه فقط یک روز درمیون می‌ره درمانگاه میگیره الان دیروز گرفته ولی امروز دوباره علایم داره

عزیزم دقیقا برای همسرم این اتفاق افتاد تیرویدش نامرتب بود نمیرفت درمان کنه موند شد بیمارفشارخونی لوزار ۲۵ فقط هفته جواب داد بعد بدنش مقاومت نشون داد دیگه تاثیر نداشت چندتا قرص فشار عوض کرد فشارش پایین نمیومدگفتن باید بره دکترقلب شاید از رگ هاش مسدود شده فشارش نمیادپایین ،بردمش نوارواکو خداروشکر سالم بود دکتر یه قرص جدید داد عالی جواب داد بدنش الان یه ماهه کلا نرمال شده فشارش هرشب ساعت ۹ میخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فشارسنج روحتما تهیه کن ،قرص زیر زبانی اورژانسی برای پایین اوردن فشارخون حتماحونه داشته باش یه قلم که برادستگاه دیابتی ها هست خونه براش بزار دیدی زیاد رفت بالا با اون قلم که سرش سوزن داره راحت ده تا انگشتاش روسوراخ کن ،اب ماست یا ابغوره بده وبگو سریع بره دستشویی ،اینا اقاماتیه که ما توخونه انجام میدادیم درمواقع ضروری