2777
2789
عنوان

قهر بی سابقه منمو شوهرم تورو خدا دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوستش داری خوب خودت برو برای خدا برو نه برای اون نه منت کشی عوضشم از خدا بخواه ، بعدشم باهم قرار ...

دمت گرم با این راهنماییت😘 همینکه گفتی برای خدا برو کارت درسته♥️واقعا اگه ما هر کاری که میکنیم برای خدا باشه و توقع از کسی نداشته باشیم زندگیمون گلستان میشه 😍♥️

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

قهر کنه خب......یه کم قهر باشید بد نیست،واسه آشتی پیشقدم نشین،باید خودش عذرخواهی کنه،بد عادتش نکنید ...

اره تازه خودش مقصر بوده منو جلو مادرش فحش کش کرده تازه خودشم جاشو برداشته عوض کرده سه شبه نیومده تخت بخابه چرا برم سمتش یعنی قهر بمونیم خوبه ؟

دقیقا انقد تو زندگیم هم رفتم جلو هم خرج کردم هم توقع نداشتم خدا عوضشو نداده بهم بدارم شده اوضاعم چرا ...

عزیزم اون خانوم که گفت برو جلو به خاطر خدا حرفش از اساس اشتباهه     اگه شما این کارو کنی از ضعفت میاد واقعا و برای خودت انجام دادی میندازی گردن خدا؟   عوضش رو میخوای؟   این که به خاطر خدا انجام بدی به قول اون خانوم فقط حرفه   خدا از دل بنده هاش خبر داره به هر کسی هم عقل و شعور داده    باید از راهش بری جلو راهشم پیشقدم شدن شما نیست    بعضیا یه راهکار هایی میدن آدم نا امید میشه واقعا    برو آشتی کن خدا عوضش رو میده😑!!

اره تازه خودش مقصر بوده منو جلو مادرش فحش کش کرده تازه خودشم جاشو برداشته عوض کرده سه شبه نیومده تخت ...

نه اینکه قهر بمونید    مثلا به خودت برس رفتار پرخاشگرانه نداشته باش ولی محل هم نده بهش   کم کم خودش متوجه اشتباهش میشه میاد جلو    

دمت گرم با این راهنماییت😘 همینکه گفتی برای خدا برو کارت درسته♥️واقعا اگه ما هر کاری که میکنیم برای ...

افرین دقیقا بخدا عوضشم ازش بخواه با شرط کاری انجام بده برا خدا بعدشم بهش بگو این کار رو برای تو انجام میدم به شرطی که فلان چیز رو فلان کار رو برام انجام بدی ببین معحزه رو 

دمت گرم با این راهنماییت😘 همینکه گفتی برای خدا برو کارت درسته♥️واقعا اگه ما هر کاری که میکنیم برای ...

اره منم برا خدا خیلی از توانم. برا زندگیم مایه گزاشتم عوضش عزیزتر نشدم حرفایی ک حقم نبود بدتر شنیدم ارزشم کمتر شده خدا می‌دونه من چقد سادم اما دیگه تا زمانی ک من بی گناه باشم اون به ناحق دلمو بشکونه من تلاشی برا این رابطه نمیکنم و واگزارش میکنم به خدا

افرین دقیقا بخدا عوضشم ازش بخواه با شرط کاری انجام بده برا خدا بعدشم بهش بگو این کار رو برای تو انجا ...

تو زندگی براش خیلی کارها کردم حتی یبار سرکارم جلوهمه خوردم کرد دیگه تصمیم گرفتم از زندگیش برم ک فرداش بخاطر عمل کمرش ک داشت نرفتم بخاطر خدا موندم رسیدم عین پروانه براش دورش هیچ کس نبود تک و تنها بودم گفتم یادش میمونه نموند و منم از اون موقع خیلی ارزشم کمتر شده

اره تازه خودش مقصر بوده منو جلو مادرش فحش کش کرده تازه خودشم جاشو برداشته عوض کرده سه شبه نیومده تخت ...

آره عزیزم ،یه کم دندون رو جیگر بزار ،عادی رفتار کن ،لج نکن ،خودش میاد منتتم میکشه،فقط تحمل کن ...خودش مقصره شما حالا خدا خدا کنی بیاد حرف بزنه 

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم

نه اینکه قهر بمونید مثلا به خودت برس رفتار پرخاشگرانه نداشته باش ولی محل هم نده بهش کم کم خودش ...

با این حال براش ناهار شام میپزم میبرم میزارم جلوش میخوره راحت یبار نمیگه گناه کار منم بگم بشین باهم بخوریم یا بگم دستت درد نکنه اصلا من بمیرمم محلش نمیدم فقط دعا کنید خودش از ته دل پشیمون بشه همین

تو زندگی براش خیلی کارها کردم حتی یبار سرکارم جلوهمه خوردم کرد دیگه تصمیم گرفتم از زندگیش برم ک فردا ...

طرف خوبی نداری ، خدا کمکش کنه تو رو از دست نده ، انشالله همون پیش بیاد که خدا میخواد ما هرچی میگیم رو تو رفتی دیگه هرچی خدا بخواد

آره عزیزم ،یه کم دندون رو جیگر بزار ،عادی رفتار کن ،لج نکن ،خودش میاد منتتم میکشه،فقط تحمل کن ...خود ...

اره دقیقا من فقط میخام برام دعا کنید یا صبر من بیشتر بشه بی‌تفاوت بشم یا اون از ته قلبش پشیمون بشه