با اینکه دعوای بدی داشتیم و دلمو با حرفاش خیلی شکوند و دلم اصلا صاف نمیشه ازش و پیش مادرش فحشم داد غرورم شکست البته مادرش آدم خوبیه پسراش بد دهن شدن حالا ما که نهایت یه روز قهر میموندیم یجور شده ک روز اول دعوا شوهرم جاشو عوض کرد جدا خوابیدیم امروز چهار روزه هیچ پیش قدم نشده برا آشتی منم نمیرم سمتش چون مقصر اون بوده میشه برم ناز بکشم وقتی منو شکسته پیش مادرش اصلا.الان خیلی بی حوصله شدم موندم چیکار کنم دعا کنید بیاد عزرخاهی کنه پشیمون بشه از کاری ک کرد و دیگه تکرار نکنه دعا کنید لطفا
اگه دوستش داری خوب خودت برو برای خدا برو نه برای اون نه منت کشی عوضشم از خدا بخواه ، بعدشم باهم قرار ...
دمت گرم با این راهنماییت😘 همینکه گفتی برای خدا برو کارت درسته♥️واقعا اگه ما هر کاری که میکنیم برای خدا باشه و توقع از کسی نداشته باشیم زندگیمون گلستان میشه 😍♥️
یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲
دقیقا انقد تو زندگیم هم رفتم جلو هم خرج کردم هم توقع نداشتم خدا عوضشو نداده بهم بدارم شده اوضاعم چرا ...
عزیزم اون خانوم که گفت برو جلو به خاطر خدا حرفش از اساس اشتباهه اگه شما این کارو کنی از ضعفت میاد واقعا و برای خودت انجام دادی میندازی گردن خدا؟ عوضش رو میخوای؟ این که به خاطر خدا انجام بدی به قول اون خانوم فقط حرفه خدا از دل بنده هاش خبر داره به هر کسی هم عقل و شعور داده باید از راهش بری جلو راهشم پیشقدم شدن شما نیست بعضیا یه راهکار هایی میدن آدم نا امید میشه واقعا برو آشتی کن خدا عوضش رو میده😑!!
دمت گرم با این راهنماییت😘 همینکه گفتی برای خدا برو کارت درسته♥️واقعا اگه ما هر کاری که میکنیم برای ...
افرین دقیقا بخدا عوضشم ازش بخواه با شرط کاری انجام بده برا خدا بعدشم بهش بگو این کار رو برای تو انجام میدم به شرطی که فلان چیز رو فلان کار رو برام انجام بدی ببین معحزه رو
دمت گرم با این راهنماییت😘 همینکه گفتی برای خدا برو کارت درسته♥️واقعا اگه ما هر کاری که میکنیم برای ...
اره منم برا خدا خیلی از توانم. برا زندگیم مایه گزاشتم عوضش عزیزتر نشدم حرفایی ک حقم نبود بدتر شنیدم ارزشم کمتر شده خدا میدونه من چقد سادم اما دیگه تا زمانی ک من بی گناه باشم اون به ناحق دلمو بشکونه من تلاشی برا این رابطه نمیکنم و واگزارش میکنم به خدا
افرین دقیقا بخدا عوضشم ازش بخواه با شرط کاری انجام بده برا خدا بعدشم بهش بگو این کار رو برای تو انجا ...
تو زندگی براش خیلی کارها کردم حتی یبار سرکارم جلوهمه خوردم کرد دیگه تصمیم گرفتم از زندگیش برم ک فرداش بخاطر عمل کمرش ک داشت نرفتم بخاطر خدا موندم رسیدم عین پروانه براش دورش هیچ کس نبود تک و تنها بودم گفتم یادش میمونه نموند و منم از اون موقع خیلی ارزشم کمتر شده
نه اینکه قهر بمونید مثلا به خودت برس رفتار پرخاشگرانه نداشته باش ولی محل هم نده بهش کم کم خودش ...
با این حال براش ناهار شام میپزم میبرم میزارم جلوش میخوره راحت یبار نمیگه گناه کار منم بگم بشین باهم بخوریم یا بگم دستت درد نکنه اصلا من بمیرمم محلش نمیدم فقط دعا کنید خودش از ته دل پشیمون بشه همین