2777
2789
عنوان

خواهرای شوهرم و مادر شوهرم همش خونه ما هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا به خانوادش چی بگه، بگه نیاید خونمون؟ مشکل گشا شوهر

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

عزیزم تماس گرفتن بگو امشب خونه ی مادرم هستیم 

اه امشب اقا ....گفتن بیاییم سمت شمایک سربهتون بزنیم اگر گفتن باشه شما بیایید ...نگو نه و.....بگو باشه بازم بذارین به آقا....بگم بهتون اطلاع میدم

گاهی تلفنتو جواب نداد پشت بند همسرت زنگ زد هم جواب نده بگو حمام بودم خوابم‌ برده بود 

باید بپیچونیشون 

بعد هم بگو خواهرم برادرم. و....تماس گرفتن گفتن چرا نمی آیی خونه ی ما 

منم گفتم درست نیست تا کسی دعوتم نکنه برم اونم با این خرج های بالا و‌....شاید یکی گوشت وبرنج و....نداشته باشه توخونه اش به خاطر من اذیت بشین 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

معمولا اول ازدواج همینه اما ب شدت اشتباهه 

روزای اول باید دو نفره طی بشه 

وقتی زنگ میزنن بگید داریم میریم بیرون .خسته این میخواییم بخوابیم.تازه برگشتیم از بیرون و.... بهونه تا کم کم رها بشید

یا بگید بیرونیم سر راه یه سر بهتون می‌زنیم رفع دلتنگی بشه 

و در حد ۱۵دیقه برید و برگردید ن بیشتر تا این عادت از سرشون بیوفته 

برای من ساعت شیش صب فردای عروسی خواهر شوهرم اومد خونم حالا فک کن ما تا چهار بیدار بودیم 

خوب زن مگه نون سر شیری برا من اوردی این ساعت