2777
2789

هرچند کار پدرت درست نبوده ولی وقتی ازدواج کردی یعنی حداقل ۱۸ سالت هست پس خودت وقتی دیدی مریضی میرفتی دکتر دو سالت که نیست! چقدر بد حرف میزنی چه ربطب به حضرت زینب داره وقتی دختر به این بزرگی میبینه مریض احواله ولی دکتر نمیره!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین کار ممکن اینه ک بحث خونوادتو و مخصوصا بدرفتاریشون با تو رو شوهرت بفهمه!

ببین کی بهت گفتم اگه یه روز  شوهرت  از خونه انداختت بیرون گفت بابات هم می‌شناختت اینطوری سرت میاورد بهش حق بده!

فقط ارزش خودتو پایین آوردی 

الان دوس داشتی یکی نازتو بکشه ولی اینده ‌تو نابود کردی

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
هرچند کار پدرت درست نبوده ولی وقتی ازدواج کردی یعنی حداقل ۱۸ سالت هست پس خودت وقتی دیدی مریضی میرفتی ...

هر انسانی به حمایت نیازداره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

کاری ندارم با حرکتی که باهات زدن حتما بد بوده که دلخور شدی 

اما تو این اتفاقی که تعریف کردی چند تا چیز نظرمو جلب کرد 

من هیچ وقت پدر مادرمو کنار هم ندیدم 

هیچ وقت بابام ماشین نداشت که منو سوار کنه حالا بخواد جیغ و داد هم بزنه چون یه ادم معتاد بی پول بود همیشه 

من هیچ جا با خواهرم نتونستم برم چون معلول 

هیچ وقت خالمو مادرمو خانواده مادریمو ندیدم و نمیدونم چه حسیه خاله داشتن چون مادرم تو نوزادی ولمون کرده و رفته 

کاش مامانبزرگ منم زنده بود میرفتم خونش سرما میخوردم دلم براش خیلی تنگ شده 

کاش منم یه خونه داشتم و الان خونه عمم سربارش نبودم 

یکم اروم باش خداروشکر نامزدت هست

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی 🫂💙🥲 

براتون دعا می‌کنم

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین 💙🫂 موفق باشید 

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین 😘 ❤️🧡💛💚💜🤍🌼🌻🏵️💐🌹

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻🧡🍂 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻 خدا دست تو بگیره و خوشبخت شی با نامزدت الهی آمین

فقط 47 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

هر انسانی به حمایت نیازداره

وقتی نمیتونه دختری تو این سن دکتر بره حمایت لازم نداره پرستار کودک نیاز داره!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

کاری ندارم با حرکتی که باهات زدن حتما بد بوده که دلخور شدی اما تو این اتفاقی که تعریف کردی چند تا چی ...

الهی بمیرم برا دلت

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر. ؛؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر