2777
2789

یعنی حضرت زینب هم امشب مثل من می‌لرزه ؟؟؟ 

بابا و مامان کثافت لجنم بردنم خونه مامان بزرگم سرما خورده بودم اما تو حیاط می‌لرزیدم از سرما باز آوردنم بعدشم میخواستن برن خونه خالم تو ماشین گفتم بابا سردمه شیشه ماشین بده بالا گفت نمیتونم و فلان .... یخوردع گیر دادم اما خدایی نه تند شدم نه زیاد حرفی زدم در حد دوتا کلمه 😭😭😭

وای وای یعنی تو خیابون یه کاری بر روزم آورد گاز ماشین گرفت فهشم داد نعره زد هزار جور حرف بارم کرد و پیادم کرد در خونمون و با مامان کثافت و دوتا داداشم رفت خونه خالم 

خاله هرزم که انگاری بابام عاشقش شده

مامانم بهش نگفت ولش کن صدا نده😭😭😭😭می‌لرزم زنگ زدم به نامزدم بهش گفتم زودتری از مغازه بیا براش توضیح دادم اونم زنگ زد به مامانم گفته بود چیشده اونا گفته بودن گیر میدع 

الان سرما خوردم سردمه دستام میلرزه قلبمم می‌لرزه امشب می‌خوام برم خونه نامزدم هیچوقت نمی‌رفتم بخوابم امشب میرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭وای اصلا هنگم هنوز بخاطر این رفتارشون مثل سگ پیادم کردند و رفتند هر چند خودم نمی‌خواستم بیام خونه خالم اما اینا پیادم کردند با هزار تا فهش و نفرین بابام یه جوری نفرینم میکرد مردیکه نجس😭😭😭😭😭😭😭

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد ساده ای اینارو به نامزدت میگیفردا چنان میکوبشون تو سرتبگو حالم خوب نیس بیا پیشم

خب به کی بگم پس ؟؟؟ 😭😭😭😭درک بزار بکوبه من دستام داره می‌لرزه قلبم درد می‌کنه 

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا تو همیشه با من خوب بودی 

نفهمیدم چی سده و کی نعره زد و به خالت چه ربطی داشت .

ولی چرا به نامزدت گفتی فردا روز  همه اینا چماق میشه رو سرت .خیلی ساده ای

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

چه اخلاقیه بابات داره و چه بر خوردی با دخترش 

سطح سواد بابا چقدره ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود