2777
2789

بچه ها نمیخوام زندگیم از هم بپاشد ولی آنقدر کفری و عصبانی بودم که گفتم یه جوری میرم که به گرد پام نرسی اونم گفت خوش گلدی

حالا چکار کنم کار درست چیه

۱۱ساله از زندگی مشترک مون میگذره

علت دعوا یه بحث کوچیکی داشتیم این آقا گفت قلبم درد می‌کنه بعد از فامیلای دورشون پرسیده کجا برم است ورزش اونم گفته مگه چی شدی اونم گفته از دست زنم 😐😐😐😐😐

اون فامیلشون خانمه و جدا شده خودش و تو بیمارستان کار می‌کنه

هنگ کردم یک لحظه

راهکار میدین؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چ ربطی به فامیل دور داشت مگ خودش نمیدونه باید بره دکتر قلب ،

منم خیلی ناراحت شدم

خیییلی از داخل شکستم بابت یه موضوع بی اهمیت خودشو زده به مریضی و قلب درد و بعدشم گفته از دست زنم اینطور شدم

بعد خانمه به من گفت شوهرت اینجوری گفته منم طرف تو رو گرفتم

آخه بهم گفت میرم به بابات و مامانم پیام‌آور نشون میدم منم گفتم تو نگیم من میگم

خب نشون بده بگو همه دعوا دارن واشتیم میکنن مگه کشکه بعد۱۲سال سر لج ولجبازی

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

منم خیلی ناراحت شدمخیییلی از داخل شکستم بابت یه موضوع بی اهمیت خودشو زده به مریضی و قلب درد و بعدشم ...

هی خواهر این مردا هیچ وقت بزرگ نمیشن ، شوهر منم بعضی وقتا از این حرکتا میزنه بعدش می‌فهمه چکار کرده خودش پشیمون میشه، آدم نباید با دیگران حتی خانوادش درد و دل کنه

هی خواهر این مردا هیچ وقت بزرگ نمیشن ، شوهر منم بعضی وقتا از این حرکتا میزنه بعدش می‌فهمه چکار کرده ...

اینو که نمیتونم بهش بفهمونم به شدت بچه س واینمه از وقتی پسر خاله ش آنژیو کرده و مشکل بزرگ قلبی داشته این هی هر چی میشه میگه قلبم

سخت نگیر

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹