2777
2789
عنوان

خانما میشه کمکم کنید .

143 بازدید | 13 پست

وقتی بچه هام بدنیا اومدن مادرشوهرم هی گفت دخترن از چهل روزگی بچه ها دیگه به دیدن بچه ها نیومد تا الان که ۹ ماهشونه ،با وجود اینکه تویه ساختمونیم. پدرشوهرم میومد سر میزد انقدر تو گوشش خوند اونم نیومد دیگه ، سه تا برادر شوهرمجرد دارم میمیرن واسه بچه ها اونام نزاشت بیان سر به بچه هابزنن .

تو عید امسال باوجود اینکه ما نرفتیم خونشون ( علتشم رفتارایه مادرشوهرم بود) یکی از برادر شوهرام بچه هارو اومد برد خونشون ، یعنی من اجازه ندادم همسر اجازه داد ببره . سرتون درد نیارم الان عادت شده هرروز بعداز ظهر بچه هارو میبرن پایین خونشون . من دوست ندارم . رفتاراشون یادم نمیره ، هرچیم به شوهرم میگم قبول نمیکنه تورو خدا بگید چیکار کنم😔

🌹خداوندا مرا آن ده که آن به🌹

نوههاشون هستن 

بزارید رابطه داشته باشن 

شما نباید مانع این رابطه بشید 

اگر اختلافی هست 

به بچها نگید

اونهارو وارد این اختلاف نکنید 

اونها بزرگ بشن حق وحقیقت میفهمن بعد تصمیم میگیرن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

اره واقعا اولش بچه ها ادم نميبينن وقتي بجه بزرك و بامزه ميشه و ميفهمه يه طوري مهربون ميشن و بجه ها ميشم نوه پسري

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چطور اجازه میدی بچه بدون مادر اونم نوزاد رو جایی ببرن 

بخودشون بگو میخای ببینی بیا خونه 

بعدم ی عکس از نی نی هات بده من عاشق دو قلوام😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سلام عزیزم.مگه بچه دختر و پسر داره واقعا که عجب مادر شوهری داری طرز فکرش افتضاحه.برادر شوهرتم گناه داره خب بچه ها را دوست داره .یعنی پیش مادرشوهرت میبردشون یا اینکه خونه ی برادر شوهرت جداس؟

میدونم چی میگی...منم شرایط شمارو دارم ولی چاره ای نیس بچشونه دیگه...بزرگ میشن یادت میره...اگه فاصلتون بیشتر بود خیلی بهتر بود فقط تا ی سنی بهشون اجازه بده عزیزم...از وقتی ک تربیتشون شکل میگیره زیاد نزار برن چون اون میتونه تربیت کنه..مراقب باش

تیکر یه اتفاق     خوب    تو زندگیمه😍😍😍
سلام عزیزم.مگه بچه دختر و پسر داره واقعا که عجب مادر شوهری داری طرز فکرش افتضاحه.برادر شوهرتم گناه د ...

پیش مادرشوهرم میبرن برادر شوهرم مجرده

میدونم چی میگی...منم شرایط شمارو دارم ولی چاره ای نیس بچشونه دیگه...بزرگ میشن یادت میره...اگه فاصلتو ...

منم از همین میترسم چون مادرشوهرم آدم بد دهنیه خودشم دختر نداشته . نوع رفتارشو بلد نیست

منم از همین میترسم چون مادرشوهرم آدم بد دهنیه خودشم دختر نداشته . نوع رفتارشو بلد نیست

بببن خواهرانه بهت میگم نزار ببره بچه رو...بخدا بچه مخصوصا دختر زود رفتارا رو یاد میگیره بزار دخترات با تربیت خودت بزرگ بشن

تیکر یه اتفاق     خوب    تو زندگیمه😍😍😍
به برادرشوهرت با محبت و احترام بگو نبر اگه میخای ببینی بیا خونه عادت میکنن وقتی بزرگتر بشن بند نمیشن ...

جرات نمیکنم، شوهرم میگه نوه شونه . نوهشونو نبینن؟

بببن خواهرانه بهت میگم نزار ببره بچه رو...بخدا بچه مخصوصا دختر زود رفتارا رو یاد میگیره بزار دخترات ...

اره اونا چون پسرن همه با دادو بیداد حرف میزنن یکی از دخترام یاد گرفته کلا داد میزنه