دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍
اولش بگو با من تکرار کن هی تکرار کرد آخرش بده از روی همون سوال بخونه اینطوری راحت ترمیشه برا
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
تمرینات تکراری و خسته کننده، ایجاد استرس و نگرانی.
سطح سوالات متفاوت با کتاب و از دست رفتن اعتماد به نفس بچه و همچنین جزوه هایی که توی بعضی کتاب های کمک درسی هست که با روش تدریس معلم ممکنه فرق داشته باشه
این که باید کاری رو انجام بده که دوست نداره مشکل اون نیست مشکل نظام آموزشیه وگرنه یکی استعداد حفظ کردن داره یکی نداره یکی علاقمند نیست یکی به تحلیل مسائل علاقه داره یکی به هنر یکی به ورزش
برای هر کدوم از اینا باید برنامه و هدف جداگانه ای پیش بینی بشه
چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
والا من تا دوازدهم با دخترم میخوندم کلا حفظ کردنیش افتضاحه اما عادتش بده اول خودش بخونه بعد حینپرسش ...
منم از همین میترسم ..بهش میگم برو بخونم ده دقیقه دیگه میپرسم نمیره میخوام من برای بخونم ..دوست ندارم براش عادت بشه
دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍