2777
2789

به به 

عاشق ماسالا و کرک و شیرچای هستم 

حنوب شیرچای زیاد میخورن

(برای شیر چای 

چای کله مورچه ای باشه 

دم بزنه پر رنگ درست کن تیره بهتره با هل

بعد شیر رو داغ کن،  هل بریز و من شکر رو این قسمت میزنم بهش نبات زعفرونی هم میتونی بندازی 

شیر که داغ شد 

بریز تو فلاسک 

چای پر رنگ رو هم اضافه کن بزار دم بزنه😋😋😋😋

حتی یکبار؟

حتی یکبار ..وقتی میشه  چایی رو با مصلح خودش درست کرد .چراااا با متضادش درست کنیم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی یکبار ..وقتی میشه چایی رو با مصلح خودش درست کرد .چراااا با متضادش درست کنیم

این موضوع حتی در مورد میوه ها و اجزای سالاد هم صدق می‌کنه ‌

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بدترین نوع سرو شیرچای🥹🥹🥹دیگه نکن عزیزم اینجوری خوشمزه نمیشه که

من خیلی درست نمیکنم خونه مامانم گاهی میخوریم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
به به عاشق ماسالا و کرک و شیرچای هستم حنوب شیرچای زیاد میخورن(برای شیر چای چای کله مورچه ای باشه دم ...

من ماسالا خودم درست میکنم

شیرچای درست میکنی منتهی ادویه هاش بیشتر میشه 

بادیان ستاره ای 

میخک 

دارچین 

فلفل سیاه نسابیده 

هل 

زنجبیل 

میزنم بهش،  عااااااالی میشه انقدر گرمی جون میده برا چله ی زمستون😍😍

بله عزیزممن اولین بار داخل پاورقی کتابکار شیمیم خوندم

چه جالب پس باید کمش کنم چون شوهرم مشکلو دازه

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس