2777
2789
عنوان

شما باشین طلاق میگیرین میرین یا میمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 44 پست
میترسم بعد طلاقم اذیتم کنه نتونم پامو بزارم بیرون اسید مسید بپاشه صورتم

مگه الکیه عزیزمن. به دادگاه بگو تهدیدت میکنه شاید این کارو کنه. اینجوری بمونی پس فردا ی بچه هم بدبخت میشه و تا آخر عمر باید جوابگو خودت و اون طفل معصوم بشی 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
به نظر من اون هر چقدر روی بعد نشون میده تو خوب باش حتی الکی فقط دور سرش بگرد خانوادشم شپش حساب نکن ی ...

ماشین به نام منه یه پراید داریم با وام ازدواج منو طلاهای مجردی خرید 300می ارزه منتها همش میخواد بفروشه اصلا نمیشه از خانوادش فاصله بگیرم چون شوهرم دخالت می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همرو گفتم میگه به من ربط نداره بعد از این پیرزنای تو مخی هست نمیشه یه ساعت تحملش کرد

الهی پس خودت باید خودتو نجات بدی عزیزم 

طلاق بویز و برو ی جا که نتونه پیدات کنه زندگیتو کن

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
مگه الکیه عزیزمن. به دادگاه بگو تهدیدت میکنه شاید این کارو کنه. اینجوری بمونی پس فردا ی بچه هم بدبخت ...

چشم عزیزم آره واقعا اول و آخر طلاقه اصلا قبل عقد من سرکتاب بارکردن اصلا اعتقاد ندارم چون با خانوادش مشکل داشتم گفت نکن اول و آخر طلاقه چون اعتقاد نداشتم گوش ندادم

دقیقا عزیزم خدا بزرگه خودش کمکم کنه فقط

توکل کن به خودش عزیزم 

خدارو که داری هیچ کس نباشه همیشه یکی هست که حواسش بهت باشه 🙏انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد

ماشین به نام منه یه پراید داریم با وام ازدواج منو طلاهای مجردی خرید 300می ارزه منتها همش میخواد بفرو ...

خودت که بلدی یه ذره سیاست داشته باش به زور مردا رو نمیشه قانع کرد به روش های زنانه نزار بفروشه