2777
2789

من داداشم از زنها و دخترا خوشش نمیاد

تویه دانشگاه هم بهشون اخم میکنه😠😠

مامانم بهش میگه زن بگیر ۲۰ سالشه وبعدم داداشم میگه زنا نق نقو و غرغرو و ورورو و افاده این

یا میگه زنا همش میخوان انگشترا و النگوهاشون نشون بدن یا سوار ماشین میشن بگن پولداریم

یا همشون چاقن و افتخار دارن ببخشید میگه از جلو بزرگ باشه🤦‍♀️🤦‍♀️

براچی اصلا دوست نداره؟

مشکلی چیزی داره؟

چیکار کنیم این فکرارو از بین ببریم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرستش دکتر

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

زر مفت میزنه

داداش بزرگ منم از این زرا میزد چقدرم مارو محدود میکرد نمیزاشت یه رژ داشته باشیم حالا چنان پیش زن و دخترش موشه 

کلا بی روسری میرن بیرون فقط واسه ما بلد بود قلدری کنه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله قطعا مشکل داره برادرتون اما رشه مشکلش احتمالا برمیگرده به اینکه توو خونه و خانواده و در گام بعد بین دوستاش زن بی ارزش شده، مثلا پدر احترام مادر و دختر رو نگه نداشته، دوستاش مدام از زن هاشون بد گفتن، دخترای فامیل کم ارزش بودن و موارد این چنینی 

یکبار من ی کاری داشتم برای ی آقایی انجام میدادم که از شهری بود معروف به اینکه اون منطقه و قوم مردسالار هستن، توو کل اون پروژه تماما نگاه از بالا به پایین داشت، اصلا گوش نمی‌کرد من چی میگم فقط میگفت نه اینجا رو اشتباه کردی، اونجا رو اشتباه کردی، مدام طلبکار بود و با صدای بلند صحبت می‌کرد، مدام دنبال این بود منو صایع کنه و بگه بقیه درست میگن تووگ اشتباه میگی، چون من دختر بودن و از نظر اون قومی که ایشون تووش بزرگ شده بود دختر باید توو خونه فقط به شوهر و بچه هاش خدمات بده، نه اینکه از قصد اذیت کنه ها واقعا دیدگاهش این بود که دختر نمیتونه کاری رو جز آشپزی و... درست انجام بده