2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی من قبلا تاپیک هاتو میخوندم طلاق گرفتی شما ؟

نه عزیزم رو به جدایم قشنگم دعا کن یه مشکلی هست اون برام حل بشه خیلی مهمهههه 😣

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

سلام خوبی؟

رفتی سرکار؟

از شوهرت خبری داری؟ یه تاپیک دیدم تو پربازدیدها که مرده با سه تا بچه رفته زن گرفته و زن خودشو ول کرده یاد تو افتادم. حس میکنم اگه میموندی بچه دار میشدی عاقبتت به اینجا میرسید. هیچکس نمیتونه فکر کنه اینده خودش چطور میشه منم در مورد اینده خودم نمیتونم حدسی بزنم که چی به سرم میاد. ولی در مورد تو این حسو کردم‌.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
سلام خوبی؟رفتی سرکار؟از شوهرت خبری داری؟ یه تاپیک دیدم تو پربازدیدها که مرده با سه تا بچه رفته زن گر ...

دقیقا عزیزم 

کار فعلا دارم یسری اموزش میبینم شایدبرا اونا برم حالا ببینم چی میشه خبر میدم اینجا 

زندگیمم همونه تو تاپیکا زود زود میگم چیشدم .

مرسی قشنگگمم یادمی 

دقیقا عزیزم کار فعلا دارم یسری اموزش میبینم شایدبرا اونا برم حالا ببینم چی میشه خبر میدم اینجا زندگی ...

سعی کن یه کم خودتو تو سختی بندازی و از سخت بودن کار نترسی. بعد که بری برات راحت میشه.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
دقیقا عزیزم کار فعلا دارم یسری اموزش میبینم شایدبرا اونا برم حالا ببینم چی میشه خبر میدم اینجا زندگی ...

اون موبایلی که میخواستین بخرین بالاخره چی شد؟ 

اون موبایلی که میخواستین بخرین بالاخره چی شد؟

اوکی شد عزیرم درس شد تازه پسره رو من بدجور کراش زده بود 🤣 

اوکی شد عزیرم درس شد تازه پسره رو من بدجور کراش زده بود 🤣

خوبه دراومدی بیرون چهار تا آدم دیدنت😂😄

خوبه دراومدی بیرون چهار تا آدم دیدنت😂😄

والا هر جا میرم روم کراش میزنن جذبم میشن همه 

سر همین اعتماد به نفسم زیاد شده