2777
2789

دخترم ششم دولتی  هست ...براشون چند تا معلم گذاشتن که اکثرا پیر و بازنشسته هستن. برای هر درسی یکی فارسی یکی نگارش یکی ریاضی یکی......... تازه بعضی زنگها معلم ندارن مشاور و معلم ورزش و معاون  برای درس های اصلیشون میرن سر کلاسشون....هر چی اعتراض کردیم نتیجه نداد...میگن معلم نداریم ...دارم از استرس میمیرم..امتحان نهایی ششم چجوریه؟ چجوری باهش کار کنم؟ چی بخونه برای امتحان نهایی؟

خب بی عدالتی اموزشیه از قدیم بوده .

یه عده مدارس ، معلمهای خوب و تیز و  بااستعداد دارن 

یه عده مدارس معلمهایی که سواد کافی ندارن  یعنی در اون حد نیستن  بتونن مفهوم درس رو برسونن .

متاسفانه .‌

از قدیم  هر کی پولدار بود استاد خصوصی  میگرفت کلی امکانات و...

هر کیم پولدار نبود هیچی . 

شما اگه وضع مالیت میرسه  استاد خصوصی بگیر .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ایتا داری برو کانال مفید کده ششم 

نمونه سوالات خوبی داره 

ریاضی رو بذار کلاس تقویتی 

با چند تا از همکلاسی هایش قرار بذارید تحقیق کنید یه معلم خوب پیدا کنید تا آخر سال بذارید

دختر منم شیشمه  

منم لایک کن بیام 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

دخترم هشتمه . 

از خود امتحان نهایی که اصلا نترس معمولا اسونن . خصوصا دوتاش که کشوری میشه . امتحان نهایی فقط اضطراب بیخودیه برای بچه ها . فقط مدرسه هی جو میده یه وقتا واسه تبلیغ کلاس تقویتیاشون. بچه ای که خونده باشه راحت جواب میده . همون موقع خرداد هر شب که امتحان نهایی داره نمونه سوالای اون درسو نهایی سالهای قبلشو بده مطالعه کنه . 

ولی مساله اصلی الان ثبت نام هفتم هست برات سال دیگه که بخوای بری مدارس خوب همه کارنامه خیلی خوب ازت میخوان از اول تا ششم توی اینا پنجم از همه اش مهم تره چون معمولا وقتی دنبال ثبت نامی هنوز کارنامه ششم دستت نیست ولی اگر اونم باشه که خوب اونم مهمه . برگه امتحانی های امسالش هم بعضی مدیرا میخوان و فقط به کارنامه اکتفا نمیکنن 

دخترت امسال باید برنامه منظم برای درس خوندن داشته باشه راهی که دخترم امتحان کرد و عالی جواب داده درس خوندن به مرور و همراه با کلاسه . یه کتاب جامع خیلی سبز براش گرفتم و هر پنج شنبه و جمعه تمرین های مربوط به همون درسی اکه اون هفته تدریس شده حل میکنه و براش رفع اشکال میکنم اینجوری اموزش قدم به قدم تثبیت میشه و مرتب مرور داره . این روش با هر معلمی و هر مدرسه ای باشه جواب میده چون بچه متکی به خودشه . این که چندتا معلم هست برای دروس نباید مانع یا بهانه دخترت بشه دیگه از هفتم کلا ماجرا همینه تازه نمره هم میاد و باید با اونم بعد شش سال توصیفی خوندنکه ۱۷ و بیست جفتشون خیلی خوبن کنار بیاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚