2777
2789
عنوان

کیا خونشون نزدیک مادرشوهر مثلا درحد پنج کیلومتر

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 51 پست
یک. طبقه فاصلمونه💔

هر روز ۷۰ مرتبه آیه ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون + بعدش ۱۴ مرتبه بگو یا جواد الائمه ادرکنی " من تایم گرفتم ۲ تایی ۹_۱۰ دقیقه شد "  ( در تایم های اذان شهرتون ، اگه برای اذان صبح خواب میمونی تایم اذان ظهر و مغرب انجام بده 

تا فردا یکشنبه تا ساعت ۱۴ و خورده ای ( ایام قمر در عقرب سپری میشه ) 

از فردا اذان مغرب انجام بده تا ۴۰ روز پشت سر هم ( عده ای از کاربرا ۴ ماه انجام دادن 

حتی سفر بودی تایم اذان اون شهر انجام بده 

آیه ش خیلی راحته و با همه ی زبانها و لهجه ها میشه خوند چون توش ح ع غ ث ص ط ظ ض ذ نداره که مجبور باشیم به زبان عربی تلفظ کنیم ) 

وَ قُل رَبِّ ...

یه توسل جدا به امام جواد ع 

وقتی خونه دار شدی روز تولد امام جواد ع یه جعبه شیریتی پخش کن ثوابش هدیه به امام جواد قربه الی الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا عجب صبری داری تو واقعا تو یک خونه چطور با تفاوت اخلاقی کنار میای؟

مجبورم عزیزم یه مشکلاتی پیش اومد همسرم بیکاره فعلا خودم سرکار میرم اجاره نمیتونستیم بدیم و بچه هتمم یکی باید نگه میداشت منم تاعصری سرکارم خداوخیرشون بده اونا با ما راه میان بیشتر مادرشوهرمم از بچگی میشناسم و کلا بلد اخلاشم فعلا که مشکلی نداریم